Nordre Aker Budstikke

Nå venter han bare på gjestene

Ikke lenge til det igjen kan tappes øl i de tidligere Flamingolokalene - nå Bella. Drifter Farshad bak bardisken. Foto: KRISTIN TUFTE HAGA

Vel, ikke helt. For åpningsfesten er først på torsdag.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 17.10.2017 kl 21:38

GRESFEN: I sommer skrev Nordre Aker Budstikke om tidligere Flamingo, og om at det var full oppussing på gang i lokalene på Grefsenplatået.

Flamingo som bråstengte i våres, etter mange år som lokal pub og skjenkested i området.

LES OGSÅ: For oss kommer du alltid til å være Flammen på Platten!

Mat og drikke

– Det blir godt drikke - og god mat. Det er litt tidlig å fortelle om alt, men vi satser på alle rettigheter og et bredt mattilbud. Blant annet skal vi også tilby ekte italiensk pizza, sa blant annet en av drifterne og også eier av lokalet, Bashir, til Nordre Aker Budstikke i sommer, og at den andre drifteren, Farshad, tidligere har driftet kafé i nord, i Harstad.

Åpning på torsdag

Nå er invitasjonen lagt ut på Bella - ja for det er det restauranten heter - sin egen facebookside. , og åpning er torsdag 19. oktober.


Bella?

- Ja her blir det mye italiensk mat, så derfor Bella, sier Farshad til lokalavisa tirsdag.

Bursdag og fotball

Da Nordre Aker Budstikke stikker innom, er ikke alt på plass ennå. Men disco innerst i lokalet, det er det. Discolys og musikk.

- Vi tester ut her. Denne avdelingen skal i tillegg blant annet brukes til barnebursdager og andre eventuelle arrangementer - kanskje med litt disco? Vi har også en stor flatskjerm på veggen her, og kommer til å vise mye fotball, sier Farshad.

Det meste er kliss nytt inne i lokalet. Åpningstider blir klokken 11.00 til 01.00. Det er ikke spiseplikt.


- Klart vi gleder oss til å åpne dørene på torsdag!

Sier Farshad, før han fortsetter sammen med de andre i lokalet for å sette det nye serveringsstedet på Grefsenplatået helt i stand.

LES OGSÅ:

Meld deg på nyhetsbrev!

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...