Nordre Aker Budstikke

- Nå vil jeg begynne å danse igjen

Elever fra Nordre Aker feiret Dansens dag med hip hop i Nydalen.

DANSEGLADE: Maren Sofie Duesund, Frigg Sommervold, Kari Eikeland, Mariann Mosvold og Kornelia Bruneau.

Det sier Kornelia Bruneau, som sammen med venninner fra Kringsjå skole koste seg under hip hop-opptreden på Gullhaug torg på selveste Dansens Dag.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 27.04.2012 kl 17:05

NYDALEN: - Det er kjempegøy, sier Kornelia som raskt får støtte fra de andre venninnene rundt henne.

- Ja, Leonard er skikkelig flink, sier Frigg Somemrvold. Etter endt hip hop-opptreden på selveste dansens dag, tar jentene seg en velfortjent pause.

Danseinstruktør Leonard Jackson fra Activum Dance Company har instruert elever fra 6. og 7. trinn i bydelen noen få timer for å oppnå et strålende resultat.

Kjempeflinke

- De er kjempeflinke, sier Leonard som har lært elever fra Tåsen, Kringsjå, Ullevål og Grefsen skole å være kule i hip hop opptreden.

- Smil, dere blir filmet, sier han på engelsk til de rundt 200 elevene som opptrer på torget fredag formiddag.

- Jeg har lyst til å begynne å danse igjen jeg, sier Kornelia. Dette har vært så morsomt, og ja, jeg vil også danse mer nå, sier Maren Sofie Duesund.

Inspirert


Det er ingen tvil om eleven har blitt inspirert til å danse, og det er Leonard glad for.

- Det er det som er poenget med Dansens dag, sier han som går som veteran å regne etter å ha vært med på arrangementet i flere år.

Prosjektet er en del av de lokale tilbudene i Den Kulturelle Skolesekken i Bydel Nordre Aker, og er blitt en aldri så liten tradisjon.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...