Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Naboene laget film om Langsetløkka-trafikken

Slik ser det ut på Langsetløkka en vanlig ukedag, sier filmmakerne, som mener det er uforsvarlig å slippe anleggstrafikk til her. Foto: Skjermdump fra YouTube

– De som har innstilt positivt til ankomst via nord, kan ikke være kjent med veiforholdene, skriver naboene. De klager Rønningenutbyggingen inn for Fylkesmannen, vedlagt film om trafikksituasjonen i området - se filmen lenger ned i saken.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 26.01.2015 kl 17:37

KJELSÅS:  Utbyggingen på utskilt tomt fra Rønningen Folkehøgskole ble vedtatt i Oslo bystyre for kort tid siden, 35 rekkehus er i planen. I tillegg ut og innkjøring til de nye rekkehusene fra nord – via Lachmannsvei og Langsetløkka.

Utbyggingen omtales på www.langsetlokka.no, aksjonsgruppens hjemmeside.

«Dette er i utgangspunktet veldig positivt med tanke på utnyttelse av tomten» står det på hjemmesiden.

Kritikkverdig

Det står også:

«Det som kritikkverdig er at det er prosjektert ankomst nord for Rønningen, når det allerede i dag er etablert en god og sikker ankomst fra sør...»


Inn- og utkjøringsplanen har skapt store protester fra nærmiljøet gjennom prosessen frem mot bystyrebehandlingen. Blant annet blir Langsetløkka trukket frem. Et flittig brukt friområde for skoler, barnehager, idrettslag og andre, og i marka.

Dette har naboene nå laget film om, med statister, skapte situasjoner, men også med reelle settinger.

- Filmen skal illustrere hvor ille trafikkforholdene ofte kan være i området ved Langsetløkka, sier Cato Hjelm, en av naboene.

Avisen kjenner til at klage til Fylkesmannen, over bystyrevedtaket med trafikkplanen om nordadkomst, er under utarbeidelse av naboer,  og at illustrasjonsfilmen vil bli vedlagt klagen. Se filmen her:

Se filmen øvert på siden

Formålet

«Dette er en nettside som er laget av naboene rundt Langsetløkka. Formålet med web-siden er å gi politikere og etatene som er involvert i saken et bedre inntrykk av trafikksikkerheten rundt Langsetløkka. De som har innstilt positivt til ankomst via nord, kan ikke være kjent med veiforholdene» står det også på nettsiden, som også samler underskrifter mot utkjøring fra nord."


Avisen har vært i kontakt med Rønningen Folkehøgskole, ved rektor, om eventuell kommentar.

Les flere saker fra Nordre Aker Budstikke her

«Nye» Nordre Aker Budstikke

I 2015 er Nordre Aker Budstikke relansert som ny, ren nettavis på nab.no.

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt nye, gratis nyhetsbrev!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

LES OGSÅ:

Været skaper trøbbel for de firbeinte: Flere dyr har blitt påkjørt

Innlegget er lest av tusener: Derfor elsker Yngve fra Groruddalen

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...