Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Naboer i kø da huset gikk 1,25 millioner over takst

POPULÆRT: Mange vil at barna deres skal vokse opp i Nordre Aker. Denne boligen i Frysjaveien gikk langt over takst. Foto: PRIVATMEGLEREN RENOMMÉ

– Visningen var et eneste 17. mai-tog, sier megler. Og interessentene var naboer.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 23.06.2015 kl 16:21

BREKKE: Det var i forrige uke at halvparten av en tomannsbolig i Frysjaveien på Brekke ble lagt ut for salg med prisantydning åtte millioner kroner.

Budrunden endte på 9,25 millioner kroner.

Kom fra nabolaget

– På visningsdagen hadde vi et 17. mai-tog i veien her, så veldig mange var innom og veldig mange hadde med seg barnevogn. Men interessentene kom primært fra nærområdet, innenfor en radius på 500 meter, sier eiendomsmegler og partner Kristoffer Sætrum i Privatmegleren Renommé til Hegnar.no.

Ifølge megleren var flere av dem som var innom vokst opp i nærområdet, og vil gi sine egne barn den samme oppveksten.

– Området troner på topp i Oslo kommune når det gjelder intern flytting, sier Sætrum til Hegnar.no.

KJØKKEN: Lyst og moderne. Foto: PRIVATMEGLEREN RENOMMÉ

Stor etterspørsel etter Nordre Aker-boliger

Boligen er fra 1980, er på 150 kvadratmeter (primærrom) og har tomt på 225 kvadratmeter. En typisk familiebolig i et etablert strøk og beskrives som hjemmekoselig og med moderne fargevalg. Både skolene og rekreasjonsmulighetene i umiddelbar nærhet trekkes frem som store pluss.

Interessen for objekter som dette er stor i bydelen for tiden, mener megleren, og det er spesielt mange som er på boligjakt. I segmentet 8 til 12 millioner kroner er kjøperne mange.

– Vi har et etterslep av familieboliger for salg i Nordre Aker, på både Nordberg, Korsvoll, Grefsen og Kjelsås. Vi trenger flere objekter å selge, og det bærer dette salget veldig preg av. Etterspørselen er høy, og når objekter som dette legges ut blir budrundene ofte vanvittige. Det er nesten som om folk legger igjen fornuften, sier Sætrum til Hegnar.no.

LES OGSÅ:

«Nye» Nordre Aker Budstikke

I 2015 er Nordre Aker Budstikke relansert som ny, ren nettavis på nab.no.

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt nye, gratis nyhetsbrev!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...