ANNONSE
ANNONSE
Nordre Aker Budstikke

Når kommer p-forbudskiltene i denne veien?

Frysjaveien mellom Kjelsåsveien og Brekkeveien. Foto: Privat

Det er det flere som lurer på, vi spurte Bymiljøetaten.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 12.11.2021 kl 14:11

ANNONSE
ANNONSE
ANNONSE

KJELSÅS: Nordre Aker Budstikke har tidligere omtalt det flere lesere og beboere oppfatter som parkeringsproblemer i Frysjaveien, og at det blir lite plass i veien til passerende busser, biler og fotgjengere.

– Etter at det var innflytting i et av de nye husene i Frysjaparken nå i høst, har det kommet veldig mange biler som parkerer i Frysjaveien mellom Kjelsåsveien og Brekkeveien. 54-bussen kjører der dessuten når den er på vei til Tjuvholmen, sa én beboer i forrige måned.

Veien har ikke fortau.

Bymiljøetaten uttalte da at etaten vil ta tak i saken, og vil foreslå å sette opp parkering forbudt-skilt på én side, samt lage en møtelomme på andre siden.

I etterkant av omtalen av situasjonen, har flere lesere kontaktet avisa om det samme - og det er også spørsmål om fremdriften i saken hos Bymiljøetaten.

ANNONSE

– Forslaget ble sendt på høring 28. oktober (Bydel Nordre Akers bydelsadministrasjon og berørte etater får saken på høring, journ.anm.), så det kan tidligst skiltes 18. november. Lommen utføres med skiltingen, opplyser Bymiljøetaten til avisa denne uka.

Nordre Aker Budstikke kjenner i skrivende stund ikke til om bydelen har innsigelser til forslaget.

Mange nye leiligheter

Etter ferdigstillingen av flere boliger i den nye Frysjaparken, har mengden beboere (og biler) økt drastisk.

Frysjaveien mellom Kjelsåsveien og Brekkeveien.

Frysjaparken, som utvikles av OBOS, er fremdeles ikke helt ferdig, og det vil komme flere boliger til salgs. På motsatt side av veien skal den tidligere finérfabrikken bli boliger, i tillegg skal det bygges boliger i den gamle radiofabrikken til Tandberg – og på Stillatorvet er det også boligplaner. Biltrykket vil, med andre ord, trolig fortsette å øke.

ANNONSE

Nyhetsbrev:

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Nøkkelord

ANNONSE
ANNONSE
ANNONSE