Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Nei til ny romleir på ridetomta

ridetomta: Mye er skrevet og sagt om ridetomta øverst i Østreheimsveien, men noen ny romleir blir det ikke. FOTO: Arkiv

Noen ny romleir blir det ikke på ridetomta på Årvoll, og den nye eieren vil også i dialog med naboene.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 28.09.2012 kl 13:45

ÅRVOLL: Nylig ble det kjent at har kjøpt ridetomta øverst på Årvoll.

Hvor fornøyde er dere med tomtekjøpet?

- Vi kjøpte eiendommen fordi den har en fin beliggenhet i et attraktivt område, forteller Anders Vedal i Vedal Utvikling, som for øvrig ikke ønsker å kommentere til hvilken pris tomten ble kjøpt for.

Utelukker dere ridesenter, og vurderes det å sette opp eneboligen med/uten svømmebasseng, slik det allerede er gitt rammetillatelse til - innen rammetillatelsesfristen gitt av plan- og bygningsetaten?


Ønsker dialog med naboene

- Foreløpig har vi ingen konkrete planer. Tomten er i dag regulert til ridesenter, men vi mener eiendommen også kan egne seg til andre formål. Vi vil etter hvert vurdere og utrede flere muligheter, og ønsker en positiv og konstruktiv dialog med naboer, lokale interessenter og regulerende myndigheter, forteller Vedal.

Ingen ny romleir

Hvis det ikke skjer noe på tomten med det første, vil dere stille tomten til disposisjon for romfolket, slik tidligere eier gjorde?


-
Nei!

Hvilket tidsperspektiv har dere for realisering av tomten i en eller annen retning?

- Vi har et langsiktig perspektiv. I det legger vi at vi vil bruke den tiden som trengs for å sikre grundig og god utredning av muligheter, planlegging og gjennomføring. Vi kan per i dag ikke anslå tidsperspektivet i antall år, ifølge Vedal.

Er det optimale å få tomten omregulert til bolig?

- Som nevnt så har vi foreløpig ingen konkrete planer for eiendommen, gjentar Vedal..


Mer pukking?

Vil det bli pukket mer på tomten?

- Videre utnyttelse av tomten vil avhenge av fremtidig bruk, men vi har ingen planer om å ta ut ytterligere masser på kort sikt, ifølge Vedal.

Lang historie


Historen om ridetomta på Årvoll er lang - helt siden 2007, da reguleringsplanen for ridesenter/rideskole ble vedtatt i bystyret.. Det ble ikke noe ridesenter på tomta gjennom de følgende årene, derimot ble det mye pukk, som ble pukket direkte på tomta, også ulovlig senest i vinter/våres.

Opprinnelig selger av den nesten 30 mål store tomten , Oslo Østre Skytterlag, har også tinglyst klausul som følger tomten, at hvis tomten skal forsøkes omregulert - til eksempelsvis boligtomt - så skal skytterlaget godkjenne enhver endring.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...