Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

- Nesten bedre enn 17. mai!

Korsvoll skole feiret 50 år.

SPILTE: Nordbergs strykeorkester underholdt den store forsamlingen med to flotte musikkstykker.

- Gratulerer med dagen! Dette er jo nesten bedre enn 17. mai, sa rektor Kari Røst Linna da Korsvoll skole feiret 50 år onsdag ettermiddag.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 19.10.2013 kl 09:41

KORSVOLL: Ordfører Fabian Stang ble ærbødig mottatt av Korsvolls skole- og drillkorps, da han onsdag ettermiddag kom for å markere skolens 50-årsjubileum.

Til tross for antydning til vinterkulde, var skolegården overfylt av ansatte, foreldre og barn.

- Flott skole!

Rektor Kari Røst Linna ønsket alle velkommen:

- Gratulerer med dagen! Dette er jo nesten bedre enn 17. mai. Jeg blir helt rørt av å stå her. Vi har en flott skole, og elevene og de ansatte ved skolen er fantastiske, sa den stolte rektoren før hun ga ordet til ordfører Fabian Stang.

- Gratulerer alle sammen! Beklager at jeg var ett minutt forsinket. Vi skal alle respektere hverandre, og da er det viktig å være presis.

Ordføreren smiler.

- Skole er viktig for oss alle. Det skaper et godt fellesskap og gir glede. Og lærerne våre er viktige. I valgkampen har vi snakket om at vi skal få bedre lærere, det er jo helt feil å si. Vi HAR meget bra lærere, vi trenger bare enda flere, understreket Fabian Stang til stor begeistring fra publikum.

Før yngste taler, elevrådsleder Olaf Aaserud Falmo (12) inntok talerstolen, ble det dans og musikalsk innslag av Nordbergs strykeorkester. Områdedirektør Petter Hagen overrakte blomster og gavesjekk til jubilanten.

Les også: Vil endre skolegrensene igjen

Vennskap og fellesskap

Kveldens beste taler? Elevrådslederen!

- Her på Korsvoll skaper vi vennskap, fellesskap og godt miljø. Barneskolen er viktig fordi den er grunnleggende for videre skolegang. Det vi kanskje er mest stolt av her, er at vi er blant de beste på å være en mobbefri skole, sa den veltalende 12-åringen før han ga ordføreren og Nordre Aker Budstikke en omvisning på skolen, hvor barna hadde mange forskjellige utstillinger i anledning dagen.

- Hvilket fag likte ordføreren best da han gikk på skolen?

- Friminuttet! Jeg var ikke særlig flink på skolen, men i likhet med Olaf var jeg elevrådsleder, smiler Fabian Stang.

Korsvoll skole har i dag 600 elever og 85 ansatte. Det er en velutstyrt og moderne skole, hvor mye av rehabiliteringen skjedde etter at skolen brant i 1997. Skolen ønsker å utfordre hele mennesket, og har en ny visjon: «Grenseløs læring - i hodet - i hjertet - i beina».

Les også: Ny kunstgressbane både på Grefsen og Korsvoll

 

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...