Nordre Aker Budstikke

«Norge rundt»-ismelodien får konkurranse. Kanskje liker du denne bedre?

Ny isbil, ny musikk. Liker vi denne bedre?

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 25.07.2018 kl 16:53

KJELSÅS: Det er agurktid, men også istid.

Og det er stille i gatene på Kjelsås, tirsdag ettermiddag 24. juli. Men så blir stillheten brutt av musikk, ny musikk. Hva skjer'a?

Ny isbil også.

Isbilsjåføren forteller at Diplom Is nå har hele 30 isbiler rundt omkring i Norge. Men melodien - hva er den?

– Egenkomponert kanskje, gliser den hyggelig isbilsjåføren i det som føles som nærmere 30 pluss, tirsdag kveld på Kjelsås.

Testprosjekt

Presseansvarlig Anne Borgen Sturød i Diplom-Is supplerer:

– Vi har startet opp et lite testprosjekt med Diplom-Is-bilen hvor vi selger og promoterer iskrem fra Diplom-Is. I dag er det få aktører innen isbil rett hjem til forbruker i Norge. Dette er et marked som vi også ønsker å ta del i, og vi har derfor startet opp en test på å drive isbil. I tillegg til salg vil vi skape en opplevelse rundt merkevaren Diplom-Is og nyhetene våre slik at vi engasjerer forbrukeren og dermed øker salget i våre kunders butikker, sier presseansvarlig.

Hun fortsetter:

– Vi har fått laget en egen melodi som brukes av alle Diplom-Is bilene som er med i testen. Vi har laget en melodi som det skal være lett å kjenne igjen og som folk kan like, sier Borgen Sturød videre og forteller at det har vært en bra sommer for issalg:


– Sommeren har vært solfylt og varm, spesielt i Sør-Norge, så vi har hatt et bra salg, men dette utgjør svært lite i forhold til det salget som vi har i butikker, kiosker og bensinstasjoner rundtomkring i landet.

«Norge Rundt»

Tidligere Hjem-is ble i sin tid kjøpt opp av Isbilen, eller Den norske isbilen, og det er de som har isbil med «Norge Rundt»-melodien fra TV-programmet med samme navn, eller snarere er det riktige å henvise melodiopphavet til Edvard Griegs «Norsk dans nr. 2».

Grunnen til valget av denne melodien skal være at isleverandøren ønsket et tilbud med et helnorskt konsept, derfor Edvard Grieg - les hele den tidligere saken om nettopp dette i Fædrelandsvennen.

Så gjenstår det å se hvilken isbil du får mest lyst til å kjøpe is av, hvem har den mest, eller minst, lokkende isbilmelodien?

LES OGSÅ:

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...