Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Stenger flere strekninger:

NSB lurer på om du kan ta ferie også første uken i august

NSB stenger snart flere strekninger for togtrafikk. Foto: KARL ANDREAS KJELSTRUP

Eller hjemmekontor. For da går det nemlig ingen tog på flere av strekningene.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 26.07.2016 kl 11:02

NORDRE AKER: Kanskje du bare skal bli på ferie ut første uken i august? I hvert fall hvis du er avhengig av - eller vant til - å bruke tog til og fra skole og jobb.

For fra og med 1. august til 7. august, kommer det nemlig blant annet ikke til å gå noen tog til og fra Grefsen.

LES OGSÅ: I 90 år har bussen fraktet folk til Marka

Oppgradering og nybygging

– Jernbaneverkets nybygging og oppgraderinger fører til økt byggeaktivitet på jernbanen. Derfor stenger Jernbaneverket Oslo S for all togtrafikk til og fra Grefsen, Bryn, Lillestrøm og Ski fra 1. august til og med 7. august, skriver NSB på sine hjemmesider.

Videre.

– Å flytte tusenvis av reisende over til andre transportmidler i rushtiden i Oslo gir ikke bare NSB, men også Vegvesenet og Ruter en utfordring. I NSB tilbyr vi alternative løsninger som buss og t-bane, men oppfordrer samtidig våre kunder til å vurdere andre alternativer til å reise denne uken eller reise på ander tider på døgnet.

Om noen dager - ingen tog til og fra Grefsen blant annet. Foto: ARKIV NORDRE AKER BUDSTIKKE

LES OGSÅ: Men det er jo bare en katt?

Lenger ferie?

NSB har også laget en filmsnutt om togstopp og arbeidene, og hvor de håper på at flest mulig folk kan ta ferie første uken i august - eller kanskje hjemmekontor?

I tillegg skriver NSB på egen hjemmeside.

– Vi forstår at det selvfølgelig ikke passer alle å ta ferie eller å ha hjemmekontor, men vi håper mange nok gjør det slik at de som må reise, får gjort det på en god måte.

LES OGSÅ: Boligmarkedet? – Virker umulig - man må jo nesten arve!

Meld deg på Nordre Aker Budstikkes nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt gratis nyhetsbrev som kommer rett i innboksen din hver torsdag!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...