Nordre Aker Budstikke

Ny ungdomsskole åpner her til høsten

Ny ungdomsskole ved Ullevål Stadion. Foto: NORDRE AKER BUDSTIKKE

– Det vil være muligheter for å ta fag på videregående-nivå, frister den private ungdomsskolen med.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 04.07.2017 kl 18:21

ULLEVÅL: – Vi starter opp en ny ungdomsskole med én klasse og vil ha et nært samarbeid med den videregående skolen Heltberg Private Gymnas Ullevaal. Dette betyr at det vil være muligheter for å ta fag på videregående nivå og tilgang til lærere som er en del av et profesjonelt og dyktig fagmiljø, står det på Heltberg Ungdomsskoles egen hjemmeside.

LES OGSÅ: Vilde har pose på magen, ble mobbet på stranda

Humanistisk

Skolen er godkjent på humanistisk grunnlag.

– Vi baserer arbeidet vårt på Montessori-prinsipper. Dette innebærer at vi har et positivt elevsyn, at elevene skal få utfolde seg akademisk og praktisk og at vi jobber temabasert der kompetansemålene sees i sammenheng på tvers av fag og settes inn i en helhetlig og relevant kontekst, står det også på hjemmesiden.

LES OGSÅ: Humanistskolen starter opp ved Ullevål

Startet inntak

Nordre Aker Budstikke har vært i kontakt med rektor Grethe Marie Nysveen ved den private ungdomsskolen. Hun kan fortelle at inntaket nå er i gang.

– Vi har akkurat startet inntaket. Vi sender ut åtte tilbud denne uken, og har totalt plass til 30 elever det første året. Vi startet en lignende skole i Drammen i høst som har vært svært vellykket, forteller rektor.

LES OGSÅ: Sykkelbyråd Lan er fornøyd med Maridalsveien, vil ikke gjøre noe med den nå

LES OGSÅ:

MELD DEG PÅ NYHETSBREV!
Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...