Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Nytt på t-banen: Først av – så på

Fra 23. oktober til 6. desember testes nytt på- og avstigningsystem på Jernbanetorget og Stortinget. Håpet er at trafikkflyten skal gå bedre. Foto: RUTER

Mandag startet testingen av det som kan bli t-banens nye av- og påstigningssystem, på to stasjoner.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 26.11.2015 kl 11:31

OSLO: – Undersøkelser viser at svært mange kollektivreisende (95 prosent) irriterer seg over medpassasjerer som ikke slipper folk av før de selv går på. Dette skaper irritasjon blant våre kunder, spesielt på sentrumsstasjonene i rushtiden, skriver Ruter i en pressemelding fredag morgen.

Skal skape bedre passasjerflyt

Dette vil kollektivselskapet gjøre noe med, og i uke 48 og 49 testes to ulike plattform-merkinger på Jernbanetorget og Stortinget T-banestasjon.

– Vi er på utforskerstadiet og skal se på hvordan kundene reagerer på de to ulike merkingene. Målet er å skape bedre av- og påstigningsflyt og gi alle som reiser en enda hyggeligere opplevelse. I tillegg tror vi dette kan gjøre stasjonsoppholdet mer effektivt, sier Wenche Pedersen, fagsjef i Ruter.

Først av, så på. Dette blir å finne på perrongene på Jergbanetorget fra mandag. Foto: RUTER

Den ene merkingen er enkel og klar med teksten «først av – så på». Denne skal testes på Jernbanetorget i uke 48. Den andre, som har litt mer glimt i øyet, testes ut på plattformene på Stortinget i uke 49.

HAR DU SJEKKET? Viktig melding til alle Ruter-reisende: Dette reisekortet slutter snart å fungere, selv om du har gyldig billett

Litt mer glimt i øyet, sier Ruter om denne merkingen, som skal testes på Stortinget stasjon i uke 49. Foto: RUTER

23. oktober til 6. desember

Testen skjer i tett samarbeid med Sporveien fra 23. oktober til 6. desember. Selve merkingen på begge plattformene på stasjonene rulles ut natt til mandag i uke 48 og 49.

– Vi setter stor pris på tilbakemeldinger fra våre kunder, enten på Facebook eller på ruter.no, oppfordrer Wenche Pedersen.

HVILKET AV- OG PÅSTIGNINGSSYSTEM LIKER DU BEST? SI DIN MENING I AVSTEMMINGSBOKSEN PÅ SIDEN/NEDERST PÅ SIDEN!

Slik ser den nye merkingen ut. Foto: RUTER

Følg Nordre Aker Budstikke på Facebook!

LES OGSÅ:

Nye Nordre Aker Budstikke

I 2015 er Nordre Aker Budstikke relansert som ny, ren nettavis på nab.no.

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt nye, gratis nyhetsbrev!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...