Nordre Aker Budstikke

NYTT: Parkeringsforbud for russebusser både i Maridalen og Sørkedalen

NYTT: Nytt skilt ved Låkeberget p-plass i Maridalen. Bymiljøetaten ønsker ikke russebusser i Maridalen og Sørkedalen om natten. Foto: KRISTIN TUFTE HAGA

Mange klager på nattebråk fra russen. Men etter sigende stille og rolig i Maridalen i natt - kanskje det nye p-forbudskiltet for busser som gjorde russe-susen?

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 12.05.2015 kl 15:36

MARIDALEN: Det er tredd en svart søplesekk over opprinnelig skilt ved Låkeberget i Maridalen. Plassen hvor russen ofte fester natterstid.

I tillegg er det plassert ut nytt skilt - med p-forbud for busser mellom 23.00 og 7.00. En leser forteller at det i natt var skiltet slik på alle p-plassene i Maridalen.

Følg Nordre Aker Budstikke på Facebook!

LES OGSÅ: Video: Bli med ombord på «Crashpad 2015»!

Stille og rolig

Nordre Aker Budstikke har fått fortalt at det skal ha vært helt russefritt, stille og rolig på Låkeberget i natt. Kan skiltet ha gjort russesusen?


LES OGSÅ: Russen støyer og forsøpler mer enn før

Bymiljøetaten forteller følgende om skiltingen.

– Gult underskilt betyr at skiltingen er midlertidig. Skiltingen har en varighet på en måned og gjelder til 11. juni.

LES OGSÅ: Vekker denne bilen gode minner? Russeguttene ville gjøre noe annerledes, så fant de denne bilen!

Han fortsetter:


– Vedtaket er fattet på bakgrunn av mange klager om nattebråk fra oppsittere i Maridalen og Sørkedalen, og skilt er satt opp ved de større p-plassene, sier pressekontakt i Bymiljøetaten, Odd Olav Bratteberg.

LES OGSÅ: Sterkt møte på barnekreftavdelingen: Russejenta Victoria (18) vet godt hva det vil si å være syk

Likevel, boten for å russebussparkere er beskjeden for en hel buss, kun 500 kroner ifølge Bratteberg.

LES OGSÅ:

«Nye» Nordre Aker Budstikke

I 2015 er Nordre Aker Budstikke relansert som ny, ren nettavis på nab.no.


Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt nye, gratis nyhetsbrev!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...