Nordre Aker Budstikke

Omfattende vannskader gjør den nye hallen ubrukelig

Gymbygget på Berg var så godt som ferdig da et vannrør sprang lekk. Foto: KARL ANDREAS KJELSTRUP

Omfattende vannskader i det splitter nye gymbygget på Berg skole gjør at gulv og vegger må rives opp. Trolig kan det ikke tas i bruk før til høsten.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 15.03.2018 kl 19:19

BERG: Det nye gymbygget i skolegården på Berg skole, i John Colletts allé, skulle etter planen ha blitt tatt i bruk fredag denne uken.

Men det skjer ikke. En omfattende vannlekkasje, og påfølgende skader på bygningen, utsetter innvielsen på ubestemt tid.

Onsdag går skolen ut med denne meldingen:

«Undervisningsbygg kan fortelle at det nye gymbygget var så godt som ferdig da det dessverre plutselig oppsto en større vannlekkasje. Beklageligvis hadde et vannrør i første etasje sprunget lekk og det har rent ut vann i hele bygget. Vannskadene er så omfattende at vegger og konstruksjoner må rives opp for å tørke. I tillegg må hele det ferdige gulvet i gymsalene rives opp og byttes ut. Reparasjonsarbeider og tørking må til, før man kan sette bygget tilbake i riktig stand.

Undervisningsbygg har per dags dato ikke informasjon om når bygget vil være klart til bruk igjen. På grunn av skadeomfanget, regner man med at arbeidene dessverre vil måtte pågå i hele sommer. Undervisningsbygg beklager situasjonen og vil komme med mer informasjon om fremdriften så fort de har konkrete holdepunkter.»


REKTOR: Yngvil Hestenes. Foto: KARL A. KJELSTRUP (ARKIVFOTO)

– Vi er veldig lei oss for det, men det er lite man kan gjøre, sier Berg-rektor Yngvil Hestenes i en kommentar til Nordre Aker Budstikke.

Bygget inneholder to kroppsøvingssaler med tilhørende garderober, dusj og toaletter. De to salene kan slås sammen til en stor sal. Hallen inneholder også musikkrom og øvingsrom.

Undervisningsbygg forklarer mer om hva som har skjedd, her.

LES OGSÅ: Oppføringen av bygget har ikke vært problemfritt. I 2017 stoppet Plan- og bygningsetaten arbeidene fordi det kom i konflikt med vernede trær i skolegården


Gymbygget på Berg var så godt som ferdig da et vannrør sprang lekk. Foto: KARL ANDREAS KJELSTRUP

LES OGSÅ: Fart i boligmarkedet igjen: Solgt 2,3 millioner over prisantydning

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...