Nordre Aker Budstikke
Annonse: Amfi Ullevaal

Ønsker velkommen til helt nytt bakeri

Helt nyoppusset, og stort utvalg hos Baker Hansen på Amfi Ullevaal. Her ønsker Astrea Kustås (20) velkommen.

Populære Baker Hansen på Ullevaal har gjennomgått full «makeover».

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 22.02.2018 kl 11:10

AMFI ULLEVAAL: – Alle er veldig positive til den nye utformingen på butikken. Vi er fortsatt i de samme lokalene, men når det er nytt, er det jo fresht også. Vi brukte cirka tre uker, med nyåpning 7. februar, sier Erik Nordbrenden (53), daglig leder for Baker Hansen på AMFI Ullevaal.

Erik Nordbrenden ønsker velkommen til nyoppussede baker hansen på Amfi Ullevaal.

I den anledning nevner han også andre fordeler du har som kunde hos den anerkjente merkevaren. Flere ganger daglig får Erik & co nemlig påfyll av bakverk.

– Vi mottar varer fra et helt nytt bakeri på Grini næringspark. Vi får ferske leveranser derfra to-tre ganger om dagen, sier den daglige lederen.

Butikksjefen snakker varmt om den hjemmekoselige stemningen som nå har inntatt utsalgsstedet.


Baker Hansen på Amfi Ullevaal.

Her kan du med trygghet for eksempel ta med deg rykende ferske brød hjem, så vel som å slå deg ned og nyte en kopp kaffe og deilig bakst.

– Vi er veldig fornøyd med det vi har gjort: Kassen vår kommer mye nærmere kundene, som kommer rett inn i vareutvalget. Vi har dessuten fått sitteplasser som gjør det muiig å sitte ved vinduet, men også en stille og rolig plass i bakenden av lokalet, sier 53-åringen.

Baker Hansen på Amfi Ullevaal.

– Et forbilde

Han forteller videre om merkevaren Baker Hansen og suksessfaktorene som andre bakerier har tatt lærdom av.


– Vi er et kvalitetsbakeri - ikke minst et håndverksbakeri - som lager alle brød og bakevarer for hånd. Det er kvaliteten på varene som er vår styrke, for å si det sånn, sier Erik.

Baker Hansen på Amfi Ullevaal.

– Hva sikter du spesifikt til, da?

– Alt fra våre velkjente brød til den generelle kvaliteten på bakevarene. Nå har vi også fått et eget glutenfritt bakeri, og vi er vel de eneste i Oslo som kan levere glutenfrie bakevarer. Ferske - hver eneste dag - her på AMFI Ullevaal, sier mannen som egentlig er byggmester - men som har opparbeidet en stor porsjon kunnskap om baking etter 22 år i bransjen.

– Hvor stolt er du er du av nyåpningen her på Ullevaal?


– Uten tvil stolt! Det har blitt bra, vi synes bakeriet fremstår fresht. Oppussingen som sådan er vi veldig godt fornøyd med. Det tar selvfølgelig litt tid å bo seg inn i huset her, men det går bedre og bedre, sier Erik - og er glad for tilbakemeldingene han har fått etter totalforandringen.

– Nå er vi helt nyoppusset, og fremstår som en helt ny butikk sammenlignet med det vi hadde tidligere, sier Erik i det han akkompagnert med velduftende bakevarer hilser gjestene velkommen.

Baker Hansen på Amfi Ullevaal.

Gode råd til hjemmebakerne

Avslutningsvis ønsker vi å få rede på hvordan Ola og Kari Nordmann kan bli bedre hjemmebakere, og vil vite hvilke feil som oftest gjentas når det gjelder baking.

– Det er uten tvil i stekeprosessen. Vi har et grovt speltbrød, som det er lite gjær i. Det elter og hever vi to ganger, og tilfører litt fuktighet i stekeprosessen, som vi nesten er nødt til å ta ut på sekundet.


– Akkurat denne prosessen er vel den største utfordringen til hjemmebakeren, som ikke er helt sikker på hva ovnen skal stå på, eller hvor lenge baksten skal stå inne i stekeovnen, sier Erik, og beskriver en situasjon mange kjenner seg igjen i.

– Noen ganger blir brødet rått inni, andre ganger svidd eller flatt. Det er en håndverkskunst, og det er en kunst å lage skikkeiige bakevarer, sier Erik.

Sitteplasser både inne og ute.

Les mer på Baker Hansens nettsider!

Se AMFI Ullevaals nettsider!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...