Nordre Aker Budstikke

Helgen i Nordre Aker:

Oppklarte sykkeltyveri før tyvene hadde stukket av

Foto: Gorm Kallestad / NTB (Illustrasjonsfoto)

HELGEN I NORDRE AKER: Politiet fikk fanget tyver på ferde i Nydalen. Her kan du lese om noen av meldingene politiet fikk fra Nordre Aker i helgen.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

NORDRE AKER: I helgen var det en rekke ungdomsran i Oslo vest. I Nordre Aker var det flere hendelser i tilknytning til en fest med et hundretalls ungdommer på Korsvolltoppen fredag kveld. Tidligere på ettermiddagen ble også en 14-åring fraranet en jakke på John Colletts plass.

Les mer om det her.

Fredag ettermiddag ble det også funnet en død person i vannet Store Åklungen i Nordmarka. Politiet mistenker ikke at det har skjedd noe kriminelt. Les mer her.

Studentfest

SOGN: Natt til lørdag klokka 01 meldte Securitas fra til politiet om at det var mange ungdommer og støyende fest i Sogn Studentby i Rolf. E. Stenersens allé. Politiet kom til stedet og fikk sendt studentene hver til sitt. Ikke lenge etter måtte lovens lange arm returnere, da studentene hadde flyttet festen til baksiden av et bygg. I tillegg var det enkelte som klatret opp på taket via en brannstige. Politiet fikk ryddet opp på stedet, og vekterne sperret av brannstigen.

Røyk var ikke røyk

KJELSÅS: Natt til søndag klokka 00.50 ringte en melder inn om mye røyk fra taket av et hus i Solligrenda på Kjelsås. Politiet kom til stedet, men fant ikke noe røyk. Melderen forklarte at røyken hadde avtatt, og at det etterhvert bare hadde luktet røyk. Politiet klarte ikke å finne ut hvor dette stammet fra, og forlot stedet.

Fest

NYDALEN: Like før klokka halv to natt til søndag kom det melding om feststøy fra en adresse i Nydalen. Naboen som meldte fra hadde forsøkt å gi beskjed til dem som bråket, men uten hell. På dette tidspunktet var det imidlertid så mange andre oppdrag at politiet ikke kunne prioritere meldingen.

Oppklarte sykkeltyveri

NYDALEN: Søndag ettermiddag klokka 16.50 kom det melding om at to personer holdt på å stjele sykler i Nydalsveien. Politiet var i nærheten og kom raskt til stedet. Dermed fikk de kontroll på to menn i 20-årene, som erkjente at de hadde stjålet sykler. Syklene ble tilbakelevert og saken oppklart på stedet.

Nyhetsbrev:

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...