Nordre Aker Budstikke

Oslo Unge Venstre ledes av Nordre Aker-trio

LEDERTRIO: Tor Anders Hammervold (bak, til venstre), Tor Frøytvedt Dahl og Anna Dåsnes. Foto: OSLO UNGE VENSTRE

Tor Frøytvedt Dahl fra Tåsen er ny leder i Oslo Unge Venstre. Med seg i ungdomspartiets ledelse har han fått med Anna Dåsnes fra Kjelsås og Tor Anders Hammervold fra Grefsen.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 09.04.2015 kl 11:08

NORDRE AKER: – Jeg gleder meg til å ta fatt på tidenes valgkamp for et grønnere Oslo og mer valgfrihet i skolen, sier nyvalgt leder Tor Frøytvedt Dahl fra Tåsen, i en pressemelding.

Oslo Unge Venstres ekstraordinære årsmøte 8. april valgte ny leder, nestleder og supplerte fylkesstyret.

TIPS NORDRE AKER BUDSTIKKE!

– Oslo står overfor en rekordvekst i innbyggerantall, og det er en velsignelse. Likevel byr det på en del utfordringer som vi må løse. Derfor er det viktig med et sterkt Venstre som hele tiden passer på de grønne lungene og tar vare på skogen og fjorden som omkranser den fantastiske byen vår, fortsetter Frøytvedt Dahl.

LES OGSÅ: Bare Unge Høyre-Kristoffer (24) representerer Nordre Aker i bystyret


Anna Dåsnes fra Kjelsås ble valgt til ny nestleder.

– Oslo Unge Venstre skal gjøre tidenes skolevalgkamp for et Oslo som tar vare på alle. I dag er det mange som står utenfor systemet, som må få en fot inn i varmen.

Hun brukte taletiden sin i generell politisk debatt til å snakke om hvor gammeldags og reaksjonært det er at homofile ikke får lov til å gi blod.

LES OGSÅ: Jørgen Foss har flyttet til Nordre Aker og satt seg sitt livs mål

– I både Russland og Kina, begge land vi ikke liker å sammenlikne oss med når det kommer til menneskerettigheter, for homofile lov til å gi blod. Da er spørsmålet: Skal Norge være dårligere enn Russland på homofiles rettigheter?


Følg Nordre Aker Budstikke på Facebook!

LES OGSÅ:

«Nye» Nordre Aker Budstikke

I 2015 er Nordre Aker Budstikke relansert som ny, ren nettavis på nab.no.

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt nye, gratis nyhetsbrev!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...