Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Overfører live fra bydelsutvalgsmøtet

Bildet tatt ved annen anledning i 2015 - bydelsdirektør Øyvind S. Henriksen. Foto: ARKIV NORDRE AKER BUDSTIKKE

Bydelsdirektøren tar høyde for storbesøk i anledning bydelsutvalgsmøtet torsdag, og rigger opp høyttalere for overføring.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 29.03.2016 kl 19:18

NYDALEN/NORDRE AKER: Flere enn 120 har så langt sagt at de vil delta på bydelsutvalgsmøtet i Nordre Aker førstkommende torsdag, og nesten 100 er interessert i arrangementet som facebook-gruppa Stopp ødelegging av Nedre Grefsen har opprettet. I anledning protester mot Kommuneplanen mot 2030, og fortetting av nedre Grefsen-området.

Nordre Aker Budstikke skrev i helgen at aksjonsgruppen mobiliserer stort før det politiske møtet.

LES OGSÅ: Så høyt kan du bygge i indre og ytre by

Stinn brakke

Det kan bety stinn brakke og vel så det i bydelshuset i Nydalen torsdag førstkommende. Kommer så mange, så vil det nok ikke bli plass til alle i det ordinære møterommet i Nydalsveien.

Bydelsdirektøren tar høyde for mye folk til torsdag.

LES OGSÅ: Da Miljø-, plan- og samferdselskomiteen behandlet saken i mars kom de fram til dette vedtaket

Overføring

– Vi rigger med høyttaleranlegg med muligheter for «overføring» også til resepsjonsarealet, forteller Øyvind S. Henriksen, bydelsdirektør i Nordre Aker.

– Først til mølla da, i møtelokalet?

– Vi slipper inn de vi har plass til, så sånn sett blir det først til mølla. Saken vedrørende nedre Grefsen setter nok bydelutvalget først på kartet, slik de pleier i slike situasjoner, legger bydelsdirektøren til.

LES OGSÅ: Byutviklingsbyråden: – Tomteeiere som ikke vil selge, kan si nei

Følg saken om «kommunedelplan-avsløringen» her!

Følg Nordre Aker Budstikke på Facebook!

LES OGSÅ:

Meld deg på Nordre Aker Budstikkes nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt gratis nyhetsbrev som kommer rett i innboksen din hver torsdag!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...