Nordre Aker Budstikke

Marshallhjelpen 2016:

Pengedryss over Trikkehallen

Tina Berggård fra DNB holder i sjekken, Janko Radovanovic fra Trikkehallen på kne foran sjekken, Lars Fosdahl fra OverOslo til høyre for sjekken, og medlemmer fra bandet Three Souls. (Send gjerne alle navnene på gutta i bandet til Nordre Aker Budstikke?) Foto: PRIVAT

– Morgendagens artister starter på de små scenene, sier Lars Fosdahl i OverOslo, og donerte en veldig stor slump med penger til Trikkehallen.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 12.09.2016 kl 20:07

KJELSÅS: Det handler om årets OverOslo-festival og veldedighetsprosjektet med det ikke beskjedne navnet Marshall-hjelpen under festivalen. Og ikke minst om hele 100.000 kroner til Trikkehallen.

LES OGSÅ: Stor romleir rett nedenfor idrettsanlegget - ikke så moro for barna å hente ballen her!

Starter på små scener

– Alle norske artister som spiller på OverOslo har startet på lokale kulturstasjoner. Derfor er det viktig - kanskje viktigere enn noensinne - å tilby unge musikere og artister gode arenaer. Vi håper at vi med Marshall-hjelpen 2016 har gitt et lite bidrag til dette, sier Lars Fosdahl i OverOslo.

Som også legger til at Marshall er navnet på - "verdens mest berømte gitarforsterker".

LES OGSÅ: Grefsenbandet DUGG - uten en eneste svak låt på det nye albumet!


Fosdahl fortsetter.

– Selv om OverOslo har blitt en regional festival, er vi fortsatt godt forankret i lokalmiljøet i Nordre Aker. Derfor var Trikkehallen et naturlig valg for oss. Trikkehallen driver et kjempeflott arbeid med en mengde gode tilbud til lokal ungdom, nå senest med Frysjastock i helgen.

– Vi vet at de trenger penger til blant annet etablering av en akustisk scene. Så da håper vi det blir starten på noen artistkarrierer som ender på toppen av byen.

LES OGSÅ: Talentprisen skal deles ut - kjenner du noen unge musikere som bør nomineres?

Vipps og ladere

I Vipps Lounge under OverOslo-festivalen fikk publikum kjøpt såkalte powerbanks - ladere - til mobilen for 20 kroner, i regi av DNB.

Matchet totalsalget

Beløpet ble vipset uavkortet inn på kontoen til Trikkehallen. OverOslo matchet med et tilsvarende beløp som totalsalget som ble vipset inn for salg av de nevnte laderne, 50.000 kroner.


DNB ved Tina Berggård forteller følgende.

– Under årets Over Oslo-festival samlet vi inn 50.000 kroner via salg av Vipps-nødladere, og disse pengene ønsket vi å gi til noen som fortjener støtte.

Som sponsor av Over Oslo er det viktig for oss å gi tilbake til lokalmiljøet, og derfor føles det helt naturlig å velge Trikkehallen som er en viktig arena for unge musikere.

Og naturligvis er Trikkehallen svært fornøyd med valget.
 
– Og vipps så har Trikkehallen blitt et enda bedre sted for musikkelskende ungdom. Tusen takk til OverOslo og DNB, sier Liv Husby ved Trikkehallen.

Årlig?

Gaven på 100.000 kroner ble overrakt i forbindelse med musikkfestivalen Frysjastock på Trikkehallen lørdag.


– Vi er i hvert fall glade for at vi hadde muligheten til dette i år, svarer Fosdahl på spørsmålet om dette kommer til å bli en årlig happening i regi av OverOslo-festivalen.

LES OGSÅ: Nordre Akerboligene øker mest i pris
 
LES FLERE SAKER FRA NORDRE AKER BUDSTIKKE:

Meld deg på Nordre Aker Budstikkes nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt gratis nyhetsbrev som kommer rett i innboksen din hver torsdag!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!
 

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...