Nordre Aker Budstikke

Helt ny kunstgressbane:

Plutselig ble det flere hull under gresset

Ikke mange ukene siden idrettsbyrå Rina Mariann Hansen (Ap) besøkte Korsvoll IL og styreleder Jon Bergundhaugen, og nettopp fikk sett det helt nye kunstgresset. Nå må det utbedres for synkehull. Foto: ARKIV NORDRE AKER BUDSTIKKE

Nå skal en geotekniker fra kommunen undersøke hva som kan ha skjedd.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 18.04.2016 kl 09:28

KORSVOLL: Det var nok stor skuffelse i Korsvoll IL og Korsvoll Fotball da det ble oppdaget hull - eller såkalte synkehull - under det kliss nye kunstgresset på Korsvoll.

Blant annet såpass alvorlig, at cup-kampen mellom Korsvoll og Stabæk onsdag forrige uke, måtte flyttes til Grefsen Stadion, etter at Korsvoll fikk låne Kjelsås A-lags hovedbane der - her sak fra cuprunden, da Korsvoll yppa seg mot Stabæk.

Flere hull

Hva skjer videre med fotballbanen på Korsvoll nå?

– Vi er kjent med synkehullproblematikken på Korsvoll. Det ble i uke 14 oppdaget et synkehull under banen som ble utbedret innen slutten av uka da det skulle være kamp på banen på lørdag, forteller presseansvarlig Monica Thorud Olsen i Bymiljøetaten.

LES OGSÅ: Her sitter mannen som ubeskjedent sier han har dratt opp hundretusenvis av norske kvinner og menn fra sofaen


Synkehull - og skjøtene synes veldig godt. Foto: KRISTIN TUFTE HAGA

Hun fortsetter.

Vil finne årsak

– Nevnte lørdag ble det imidlertid oppdaget et synkehull til, som nå er utbedret. For å finne årsaken til at disse synkehullene oppstår, og dermed kunne avverge at det eventuelt oppstår flere, har vi fått en geotekniker til å gjøre en vurdering av mulige årsaksforhold, og vil komme med en anbefaling til tiltak.

Hun forteller videre at det slett ikke er vanlig med synkehullproblematikk på kunstgressbanene.

LES OGSÅ: Nabooppgjør mellom Lyn og Korsvoll på Bislett: – Lyn spilte som forventet

– Ikke vanlig

– Det er ikke vanlig at det oppstår synkehull i forbindelse med etablering eller rehabilitering av en kunstgressbane. Vi vurderer om det kan være en sammenheng mellom synkehullene og boring etter geovarme som har blitt utført i ytterkant av banen, men dette er foreløpig uvisst. Vi avventer rapport fra geotekniker før vi avgjør videre tiltak, ifølge Thorud Olsen og Bymiljøetaten..

LES OGSÅ: Gutta med mye gass

Følg Nordre Aker Budstikke på Facebook!

LES OGSÅ:

Meld deg på Nordre Aker Budstikkes nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt gratis nyhetsbrev som kommer rett i innboksen din hver torsdag!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...