Nordre Aker Budstikke

Politiet ønsker flere avhør av kvinnen

Drapet skjedde på Grefsen, om kvelden 11. juli i år. Bildet er fra en annen hendelse. Foto: KRISTIN TUFTE HAGA (ILLUSTRASJONSFOTO)

Hun er siktet for drap på ektemannen i sommer.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 12.10.2017 kl 13:18

GREFSEN: Den døde ble funnet i en leilighet i Kjelsåsveien 11. juli i år. Mannen ble erklært død på stedet like etter at nødetatene kom frem.

– Det ble pågrepet en kvinne på stedet, som nå er siktet for drap. Avdøde er hennes ektemann, og de bor på samme adresse, sa fungerende leder for seksjonen for alvorlig kriminalitet i Oslopolitiet, Kjetil Moen, på en pressekonferanse på Politihuset i juli i år.

Kvinnen er tidligere ikke straffet, men hadde ifølge VG ved to tidligere anledninger bedt om besøksforbud for ektemannen som hun er siktet for å ha drept. Begge gangene har begjæringen blitt trukket før den er blitt behandlet i retten.

Her kan du lese hele saken fra i sommer.

Flere avhør

Politiadvokat Ida Fengsrud forteller at den drapssiktede kvinnen sitter i varetekt. 
 
– Saken er fortsatt under etterforskning. Blant annet gjenstår en del vitneavhør, sier Fengsrud. 
 
I tillegg har ikke kvinnen så langt avgitt fullstendig forklaring. Politiet ønsker ytterligere avhør av kvinnen.


LES OGSÅ: Den frekke «takleggeren» ødela først deler av taket til Tore (86), før han så tilbød seg å reparere det, for mange tusen kroner
 

Ikke innsyn

Hun har ikke innsyn i klausulerte dokumenter, og det betyr at hun ikke er gjort kjent med alt det den foreløpige etterforskningen har innbragt av informasjon, sier politiadvokaten. 

– Det er bare tre måneder siden hendelsen skjedde, så det er for tidlig å si noe om når saken eventuelt kan ventes å viderebehandles i rettsapparatet, sier Fengsrud, som ikke ønsker å kommentere saken ytterligere. 
 
LES OGSÅ:

Meld deg på nyhetsbrev!

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...