Nordre Aker Budstikke

Politiet til ungdom og foreldre: Lik oss på Facebook!

Ny facebookside - Ungdomsavsnittet Majorstuen Politistasjon. Foto: MAJORSTUEN POLITISTASJON

– Vi ønsker å skape nærmere relasjon til de unge, men ikke minst også til foreldrene. Og informere om hva vi erfarer om og fra ungdomsmiljøene, sier avsnittsleder ved Majorstuen Politistasjon, Anne Merete Ansok.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 06.11.2015 kl 14:53

OSLO/NORDRE AKER: Majorstuen Politistasjon dekker bydel Frogner, Vestre Aker, Ullern og Nordre Aker. Tidligere facebookside for politistasjonen har vært av mer generell art.

Kun ungdomsavsnittene

– Nå er det bestemt at de forskjellige stasjonene i Oslo ikke skal ha hver sin facebook-side, men gå inn under Oslo Politidistrikt. Men ungdomsavsnittene kan ha facebookside for hver stasjon, forteller avsnittsleder ved Majorstuen Politistasjon, Anne Merete Ansok.

Fredag gikk den nye oppdaterte FB-siden live, og nå heter den altså Ungdomsavsnittet Majorstuen Politistasjon.

LES OGSÅ: Utrolig mange naive foreldre der ute - lettere å få tak i hasj enn alkohol

Lik oss på Facebook

– Vi oppfordrer unge og foreldre til å like siden, for å vi ønsker å skape nærmere relasjon til de unge, men ikke minst også til foreldrene. Gjennom FB-siden skal vi så godt vi kan forsøke å informere og opplyse om arbeidet vårt, også om hva vi erfarer om og fra ungdomsmiljøene, forteller Ansok.


LES OGSÅ: Elevene ruser seg i skoletiden

Ansok fortsetter:

– Vi vil også bruke Twitter, særlig i de tilfellene hvor vi trenger å nå mange raskt.

Slik som for eksempel Asker og Bærum politidistrikt gjorde i forhold til ungdomsfesten i Sørkedalen i helgen, der politiet kom over mange rusede mindreårige.

LES OGSÅ:

Nye Nordre Aker Budstikke

I 2015 er Nordre Aker Budstikke relansert som ny, ren nettavis på nab.no.

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt nye, gratis nyhetsbrev!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...