Nordre Aker Budstikke

Politiet: Ung gutt ble ranet med machete

En ung gutt ble ranet i Maridalsveien, ovenfor Ring 3, fredag kveld. Foto: ARKIV NORDRE AKER BUDSTIKKE

Politiet melder at en ung gutt ble ranet av tre unge menn med machete, ved Maridalsveien.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 11.04.2020 kl 08:30

TÅSEN/KORSVOLL: Sent fredag melder politiet følgende:

Operasjonsleder Guro Sandnes i Oslo-politiet sier til Nordre Aker Budstikke tidlig lørdag at dette skjedde ved Maridalsveien og Øvre Stabburvei. Politiet fikk melding om ranet rundt 45 minutter senere, gutten ble fraranet mobilen:

– Vi går ikke ut med alder på han som ble ranet, men han er under 18 år. Han er ikke fysisk skadet og er hjemme hos sin familie. Ranerne er beskrevet som i begynnelsen av 20-årene. Ingen er foreløpig pågrepet. Gutten ble fraranet personlige eiendeler, som mobilen sin, er det Sandnes kommenterer i saken.

Brattlikollen

Det skjedde også et lignende ran ved Brattlikollen litt senere:


– Det kan være en sammenheng her, basert på både modus og beskrivelse av gjerningsmennene. Det kan være planlagt flere steder, eller utført av samme gjerningsmenn, sier operasjonsleder Guro Sandnes til VG.

Hendelsen skjedde ved Brattlikollen T-bane-stasjon rundt klokken 24.

– Her er modusen egentlig helt lik. En ung gutt ranes, men av tre gjerningspersoner, og det er samme fremgangsmåte. Gjerningspersonene skal ha hatt svarte jakker, og en av dem en hvit bukse, sier Sandnes videre til VG.

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...