Nordre Aker Budstikke

Politikerne sier ja til å stenge Neptunveien

Til tider veldig trangt og uoversiktlig trafikkbilde i Neptunveien, forbi Grefsen Stadion. Nå får Kjelsås IL støtte av politikerne til å stenge det ene kjørefeltet - og skilte om til enveiskjørt. Foto: KRISTIN TUFTE HAGA

Kjelsås Idrettslag frykter for barnas sikkerhet og ber om at veien blir enveiskjørt. Nå får de støtte fra politikerne.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 16.09.2015 kl 15:34

KJELSÅS: Til tider mye trafikk, og ofte uoversiktlige og farlige situasjoner, gjør at Kjelsås Idrettslag nå ber om at det blir gjort forebyggende tiltak ved Grefsen stadion snarest. Kjelsås IL ber om at Neptunveien blir enveiskjørt. De frykter for barnas sikkerhet.

Støtte

Og laget får støtte fra lokalpolitikerne. Miljø, plan- og samferdselskomiteen skriver følgende som anbefaling til vedtak før bydelsutvalgets behandling førstkommende torsdag:

«Bydelsutvalget i Nordre Aker sier seg enig i Kjelsås ILs beskrivelse av trafikksituasjonen i Neptunveien. Bydelsutvalget ber Bymiljøetaten om å vurdere tiltak, herunder enveiskjøring som foreslått av Kjelsås IL som kan bedre situasjonen».

– Presset stort

«Kjelsås IL oppfordrer alle som skal på trening eller kamper til å sykle eller å gå. Det er det mange som gjør, men det er som alle andre steder massiv biltrafikk. Presset blir spesielt stort ved at henting og levering som oftest er til samme tidspunkt. Når det er kamper og cuper og lignende, er det mange tilreisende som i hovedsak bruker bil for i komme til arenaen,» står det i brevet til bydelen.

LES OGSÅ: Sirkler inn Sogn som stedet for nytt svømmeanlegg


Det er Neptunveien som går forbi Grefsen stadion.

– Ikke plass til to biler

Idrettslaget viser også til at Neptunveien langs Grefsen stadion er en smal vei i et villaområde, med fortau og parkering på en side av gaten, og at det per i dag ifølge idrettslaget ikke er ikke plass til to biler i bredden.

«Situasjoner med møtende biler er dagligdags, biler må rygge for å komme ut i veibanen. Det oppstår situasjoner som er uoversiktlige og farlige,» står det videre.

Kjelsås IL har rundt 3500 medlemmer, og er ett av de aller største idrettslagene i Oslo.

LES OGSÅ: Kjelsås IL fryktet brann i klubbhuset. Kommunen nekter å ta regningen. – Utrolig smålig, sier styrelederen.

Må beholde parkeringsmuligheter

Kjelsås IL skriver også i brevet til bydelsadministrasjonen at det er viktig at parkeringsmulighetene i Neptunveien beholdes, da det allerede er for liten parkeringskapasitet til idrettsanlegget og beboere i området.

Dette blir det siste møtet for det sittende bydelsutvalget. Møtet holdes i Nydalsveien 21 torsdag 17. september, og starter kl. 18.00 med åpen halvtime. Les sakspapirene her.

Følg Nordre Aker Budstikke på Facebook!

LES OGSÅ:

«Nye» Nordre Aker Budstikke

I 2015 er Nordre Aker Budstikke relansert som ny, ren nettavis på nab.no.

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt nye, gratis nyhetsbrev!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...