Nordre Aker Budstikke

Ranet 91-åring på åpen gate. Men så kom naboen…

De to som fraranet en 91-åring 9000 kroner og bankkortet hans, hadde nok ikke regnet med at naboen og politiet skulle vise seg så effektive.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 10.04.2015 kl 15:10

VINDEREN/GAUSTAD: Ranet skjedde tidlig torsdag ettermiddag ved Gråkammen, like over bydelsgrensa til Vestre Aker.

Stjal flere tusen kroner

– En eldre mann på 91 år ble stoppet av to rumenere, en mann og en kvinne. De hadde med en ipad og spurte om hjelp til å finne fram. I mellomtiden tok de 8-9000 kroner og mannens bankkort, sier Linn Rosenlund, avdelingsleder for etterforskning på Majorstuen politistasjon, til Nordre Aker Budstikke.

TIPS NORDRE AKER BUDSTIKKE!

De to løp fra stedet, men en observant nabo fikk med seg hendelsen og sprang etter. Tilfeldighetene ville ha det til at flere politipatruljer befant seg i Vinderen-området samtidig, og kort tid etter ble de to stoppet av politiet ved Vinderen-senteret.

– Vi kan lykkes med så raske pågripelser når det meldes fra tidlig. Her var det i tillegg politipatruljer i nærheten, sier Rosenlund.

Vår er tid for lommetyver

Hun advarer om at våren er tid for lommetyver og ber folk være ekstra påpasselig med verdisaker.

– Vi ser en økning i anmeldte lommetyverier nå som det går mot vår. Hold ekstra godt på verdisaker. Og vær gjerne oppmerksom dersom noen følger etter eldre mennesker, som kanskje ikke er like oppmerksomme selv.

Følg Nordre Aker Budstikke på Facebook!

LES OGSÅ:

«Nye» Nordre Aker Budstikke

I 2015 er Nordre Aker Budstikke relansert som ny, ren nettavis på nab.no.

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt nye, gratis nyhetsbrev!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...