Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Raske tyver stakk med sigaretter

Natt til lørdag ble det begått innbrudd i Sparbutikken i Tåsensenteret. Foto: NORDRE AKER BUDSTIKKE/ARKIV

Natt til lørdag brøt tyver seg inn i på Tåsensenteret. Politiet var på stedet etter bare tre minutter, men da var tyvegodset og gjerningsmenn forsvunnet.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 17.10.2015 kl 16:45

TÅSEN: Natt til lørdag tvitret politiet:

«Tåsen senter: Innbrudd i Spar butikk. Borttatt ukjent mengde sigaretter. Vi ser etter en varebil, mulig toyota hiace, hvit eller sølvfarget. Varebilen er av eldre utgave- 1996-2000 modell.»

LES OGSÅ: Synne (20) kurerte det å være mørkredd etter tre dager i Marka helt alene

– Veldig fort

Operasjonsleder Andre Kråkenes forteller fra i natt.


– Dette gikk veldig fort. Alarmselskapet varslet politiet om at alarmen hadde gått i butikken, klokken 0.26. Vi var på stedet 0.29 og da hadde innbruddstyven, eller tyvene, brutt opp vensafeautomaten, tatt tobakk og stukket av, forteller Kråkenes.

Tyven eller tyvene har brutt opp en dør for å komme seg inn i butikken.

LES OGSÅ: Årets julegave til skifolket - mangler bare minusgrader før de splitter nye løypene kan åpne

Videoopptak

– Det sjekkes nå om det er sikret videoopptak av innbruddet. Det er også gjort en observasjon av en hvit eller sølvgrå varebil ved innbruddsstedet, sier Kråkenes videre.

LES OGSÅ: Under 50 prosent sjanse for at Lyn berger plassen

Sammenheng?

Innbruddet ligner mye på samme type innbrudd i Romerike og Follo-distriktet den siste tiden.

– Det har den siste tiden vært flere lignende innbrudd på Romerike og i Follo, og hvor det er vensafeautomatene som innbruddstyvene er ute etter. I tilknytning til hendelser på Romerike og Follo har det også være observert lyse varebiler, sier operasjonslederen videre.

Følg Nordre Aker Budstikke på Facebook!

LES OGSÅ:

Nye Nordre Aker Budstikke

I 2015 er Nordre Aker Budstikke relansert som ny, ren nettavis på nab.no.

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt nye, gratis nyhetsbrev!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...