Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Reddende engel på nakne ben gjennom isvannet

Den ukjente mannen bar både Hege (på bildet) og Berit over «innsjøen» i undergangen på Holstein. Foto: PRIVAT

Denne mannen kastet sokker og sko og hjalp Brit og Hege over en oversvømt t-baneundergang i morges.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 17.03.2017 kl 08:46

NORDBERG: – Det var jo helt surrealistisk! For en start på dagen! Jeg er fortsatt ikke helt trygg på at det ikke var skjult kamera, sier Hege.

Det er Baard Fiksdal som skriver om hendelsen som skjedde onsdag morgen på Holstein t-banestasjon på Nordberg i Nordre Aker, på sin blogg.

Flom i undergangen

– Undergangen vi skulle forsere for å komme opp til plattformen på T-banestasjonen, var fullstendig oversvømt. Jeg og nabo Brit ble stoppet av alt vannet, siteres Hege på bloggen.

Vårlig vær og smeltevann hadde lagd et aldri så lite flomtilfelle i undergangen på Holstein. Naboene Hege og Brit ble vitner til at mange snudde for heller å gå til bussen, mens andre tok løpefart og forsøkte seg på et hopp som resulterte i vann til langt opp på leggene.

Med kun et par minutter til neste avgang for t-banen, var de to naboene i villrede over hva de skulle gjøre.


LES OGSÅ: 13 tips til hvordan gi barnet ditt lav selvfølelse!

Plutselig var han der

Det er da den reddende engelen dukker opp. Og vi siterer videre fra bloggen:

«Plutselig kommer en reddende engel. Det er en mann ingen av jentene kjenner eller har sett før. Mannen tar resolutt av seg sko og sokker. På bare føtter bærer han først Brit elegant over. Så løper han tilbake og løftet opp Hege og bærer også henne trygt over. Så løper han tilbake igjen og henter skoene sine, gjennom isvannet nok en gang. Han får på seg skoa, med klissvåte føtter og kommer seg på t-banen. Alle tre rekker T-banen.»

LES OGSÅ: Den lille restauranten fikk knallkritikk av matanmelderne, da ble det trangt om plassen!

– Veldig mange sier de blir glade av å lese historien, sier Hege når Nordre Aker Budstikke snakker med henne onsdag ettermiddag.


Etter selv å ha delt bildet og fortellingen i sosiale medier, om den hyggelige gesten fra den ukjente mannen, har responsen vært overveldene og positiv.

Vi håper Hege og Brit, og alle andre, kommer seg tørrskodde hjem igjen – enten de møter snille hverdagshelter, eller ei.

Les mer fra Baard Fiksdals blogg her!

LES OGSÅ:

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på Nordre Aker Budstikkes gratis nyhetsbrev, som kommer rett i innboksen din hver torsdag! Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...