Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Richard driver regionens beste butikk

Richard Selmer og Kiwi-butikken på Bjølsen er kåret til regionens beste, foran 82 andre butikker i kjeden. Foto: KIWI

– Det er mange paralleller mellom å drive med toppidrett og dagligvarebutikk, sier Richard Selmer. Kanskje du kjenner ham igjen fra Kiwi-butikken på Kringsjå? Nå har han flyttet litt nærmere sentrum, og gjør det riktig så bra som sjef.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 18.05.2016 kl 17:41

BJØLSEN/KRINGSJÅ: Butikken hans, Kiwi Bjølsen, danket nemlig ut 82 andre butikker og gikk av med seieren som beste butikk i regionen, da 7500 Kiwi-ansatte var samlet i Telenor Arena i pinsehelgen.

Har ti års Kiwi-erfaring

Arrangementet, som hadde navnet «Superkiwiade», bød på faglig påfyll og sosialt samvær for de dagligvareansatte, og kåring av de beste regionsbutikkene.

– Jeg er ydmyk og stolt over å være butikksjef for regionens beste butikk, sier butikksjef Richard Selmer, som leder et team på 14 ansatte.

– Vi er aldri sterkere enn det svakeste ledd. Vi jobber hver dag for å gjøre hverandre bedre og motiverer hverandre for å nå nye høyder.

Selmer har vært i Kiwi i ti år, hvorav tre år i Kiwi-systemet i Danmark. Han begynte sin karriere i Kiwi Kringsjå og har tidligere også vært butikksjef for Kiwi Jordal.

LES OGSÅ: Post i butikk flytter fra Kiwi Kringsjå og til Joker Nordberg. Dermed får noen veldig mye lenger reisevei. Likevel endres ikke postgrensene. Dette er forkaringen fra Posten

Jobb og utdanning på Kringsjå

Richard Selmer jobbet på Kiwi Kringsjå i tre år, fra 2006. Samtidig utdannet han seg til idrettslærer på Norges Idrettshøgskole ved Sognsvann.

Selmer har også bakgrunn som sersjant i Forsvaret, og sier han bruker både idretts- og militærkunnskapen i jobben:

– Det er mange paralleller mellom å drive med toppidrett og dagligvarebutikk. Jeg får god bruk for min kunnskap og erfaring med ledelse, psykologi og teambuilding. Dessuten er butikksjef-jobben fysisk, og da er bakgrunnen fra Forsvaret veldig god å ha med seg.

LES OGSÅ: Fikk du med deg at denne Kiwi-butikken ble pusset opp?

Kan vise til stor vekst

– Kiwi Bjølsen og Richard kan vise til en utrolig omsetningsvekst på nesten 22 prosent i 2015 og 21 prosent hittil i år, sier Kiwi-sjef Jan Paul Bjørkøy.

– Butikken benyttes som opplæringsbutikk for traineer og har også et nært og godt samarbeid med NAV. Det er et viktig arbeid som vi vil gjøre ære på!

LES OGSÅ:

Meld deg på Nordre Aker Budstikkes nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt gratis nyhetsbrev som kommer rett i innboksen din hver torsdag!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...