Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Så ble det vinter igjen

Tung og våt snø ved Storo-krysset fredag formiddag. Vinteren er tilbake i Nordre Aker og Oslo. Foto: Alexander Synstad

Før helgen ble det vinter igjen. Og det skjer aldri uten konsekvenser.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

NORDRE AKER: Ski-folket kunne juble over snømengdene som drysset ned fra himmelen. Det betydde nemlig at det var klart for en superhelg med langrenn.

For kollektivtrafikken fikk det mer negative konsekvenser. I forbindelse med stengingen av Brynstunnelen har det vært en del forsinkelser denne uken, blant annet på ytre ringvei.

- Dette har skapt vanskeligheter for bussen. Folk oppfordres til å reise kollektivt, sykle eller gå, på den måten kommer alle raskere fram. I forhold til snøværet skapte det noen utfordringer og forsinkelser torsdag, sier pressekontakt i Ruter, Øystein Johansen.

Nordre Aker Budstikke observerte på Storo i går at busslinjene 23 og 24 hadde store forsinkelser. Ventetid på 17 til 18 minutter er ikke normalt.

- Det har vært en del forsinkelser på grunn av mange biler på veien, kø og vanskelig fremkommelighet, sier Johansen.

Han oppfordrer alle til å velge kollektivt i vinter-Oslo. Stillestående biltrafikk hindrer kollektivtrafikken.

- Alle som reiser kollektivt bidrar til mindre kø. Flere oppfordres til å gjøre det, så kommer alle raskere fram.

Følg Nordre Aker Budstikke på Facebook!

LES OGSÅ:

Nordre Aker Budstikke: Hold deg oppdatert med vårt nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt gratis nyhetsbrev som kommer rett i innboksen din hver torsdag!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...