Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Så var songen over for denne gang

Skiltet ved Hammeren skal nå være korrekt igjen. Foto: Ellen Hellebostad Toft

Nå er «Songsvann»-skiltet skiftet ut.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 24.10.2020 kl 15:59

HAMMEREN: En markabruker foreviget tidligere i høst et skilt ved Hammeren med en litt alternativ skrivemåte for det populære turmålet Sognsvann:

Foto: Ellen Hellebostad Toft

Bildet ble delt i en markagruppe på Facebook, og Nordre Aker Budstikke omtalte også skiltet, som var satt opp av Den norske turistforening (DNT).

Da Nordre Aker Budstikke tok kontakt med DNT, svarte de:

– Vi bytter dette skiltet. Noen ganger kan det oppstå skrivefeil i produksjonen. Enten det er vi selv som har slurvet når vi har satt opp bestillingen, eller om det er produsenten, sa Dag Olav Brækkan, markainspektør i DNT, i september.

– Slikt kan jo skje, til og med i en god avis, la han til.

Nordre Aker Budstikke måtte innrømme at også vi har gjort oss skyldige i å gjøre Sognsvann mer musikalsk enn nødvendig opp gjennom årene.

Nå er imidlertid «Songsvann»-skiltet skiftet ut, slik bildet øverst i saken viser. Da skulle det ikke lenger være grunn til forvirring blant turgåere.

– Synes det var raskt levert, sier fotografen Ellen Hellebostad Toft, som vil gi DNT ros for at de rettet opp.

Har du sett andre morsomme skilt? Send oss et tips!

Meld deg på nyhetsbrev

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...