Nordre Aker Budstikke

Se når denne Statoil-stasjonen blir historie

FORSVINNER: Statoil-bensinstasjonene er snart historie. Dermed forsvinner dråpelogoen, som var hele Statoil-konsernets kjennemerke fram til 2007. Siden den gang har den kun prydet bensinstasjonene, som ble solgt til kanadiske Couche-Tard i 2012. Dråpen vil imidlertid brukes i forbindelse med drivstoffmerket Miles i fremtiden. Foto: KARL ANDREAS KJELSTRUP

Statoil-bensinstasjonene i åtte land skifter navn til Circle K. Nå står også Statoil Storo for tur.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 29.10.2018 kl 10:01

STORO: Du har sikkert fått med deg at bensinstasjonene med Statoil-navnet nå skal omprofileres til Circle K-kjeden.

Årsaken er at Statoil-konsernet solgte selskapet som driver bensinstasjonene, Statoil Fuel and Retail, til kanadiske Couche-Tard i 2012. I avtalen lå det at bruken av Statoil-navnet skulle fases ut.

Den prosessen er nå i gang. Bensinstasjonen på Økern har allerede fått ny logo og er kledd i kjedens røde og oransje farger.

Slik blir de nye stasjonene. Her bensinstasjonen på Økern. Foto: CIRKLE K NORGE

Storo i juli

Den eneste Statoil-stasjonen i Nordre Aker, Statoil Storo i Vitaminveien, mellom Storokysset og kjøpesenteret, er planlagt omprofilert i begynnelsen av juli. Arbeidet starter i en av de siste ukene i juni, opplyser kommunikasjonssjef Knut Hilmar Hansen i Circle K Norge, til Nordre Aker Budstikke.


STATOIL STORO: Bensinstasjonen skifter navn til Cirkle K i juli. Foto: KARL ANDREAS KJELSTRUP

LES OGSÅ: Mann dømt etter rastistiske rop og trusler om skyting på Statoil Storo

Statoil borte i Norge i løpet av året

– Nå i mai braket det løs, da startet jobben med å merke om Statoil-stasjoner og truckautomater til Circle K. Vi er også gang i Sverige og Danmark. Arbeidet vil ta cirka ett år, det vil si at vi i gjennomsnitt vil merke om en stasjon om dagen. Våre stasjoner i Baltikum, Polen og Russland følger etter rundt midten av 2017, sier Hansen.

– Vi har store forventninger til det nye merket, og vi kan love at kundene våre fortsatt vil møte de samme vennlige medarbeiderne og få de samme gode produktene og tjenestene på bensinstasjonene vår.

LES OGSÅ: Her flytter det snart inn en stor, ny butikk på Storo

Frykter for Statoil-kopp og tier-pølsa

Circle K har hatt to pilotstasjoner i drift siden januar i år. Etter at disse ble merket om erfarte selskapet blant annet at kundene var opptatt av om Statoilkoppen, lojalitetsprogrammet Extra, wiener for en 10'er og de respektive kortene fortsetter.

– Jeg kan bekrefte at alt dette videreføres, og menneskene er de samme. Men hva koppen skal hete fremover er ikke endelig avgjort, sier Hansen.

For kundene vil omleggingen rent praktisk bety at den blå og oransje Statoil-profilen blir til en rød og oransje Circle K-profil.

– Vi vi blir en del av en større internasjonal kjede, det skal vi bruke til å utvikle oss – vi skal bygge videre på det kunden setter pris på i dag og som de anerkjenner oss for, sier Hansen.


Følg Nordre Aker Budstikke på Facebook!

LES OGSÅ:

Meld deg på Nordre Aker Budstikkes nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt gratis nyhetsbrev som kommer rett i innboksen din hver torsdag!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...