Nordre Aker Budstikke

Seks små pelsnøster stappet i ryggsekken og dumpet

Hvem klarer å dytte seks små kattunger ned i en sekk, sette fra seg sekken og bare gå? Foto: PRIVAT

Den ene kattungen veide bare 140 gram. – Dette er dyremishandling, sier Grethe Bøhnsdalen i Katter i nød.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 20.07.2017 kl 13:45

GREFSEN: Sekken sto der da ansatte ved Storo Dyreklinikk, i Grefsenveien like ovenfor Storokrysset, kom på jobb onsdag morgen. Dyreklinikken tok kontakt med Katter i nød, der de små nøstene nå blir tatt vare på av Grethe Bøhnsdalen.

Kjenner du til denne sekken? Foto: PRIVAT

– Dyremishandling

– Dette er ansvarsfraskrivelse så det holder og dyremishandling å putte disse små nøstene i en sekk i varmen, og bare dumpe de slik. Disse kattungene har ikke blitt bedt om å bli født. Og det blir politianmeldt, sier Bøhnsdalen.

– Folk må kastrere kattene sine. Den ene kattungen her veide kun 140 gram. Disse er kanskje tre uker, underernærte. Samtidig er ørene oppreist, så kanskje er de eldre. Men de er veldig skjøre, sier en engasjert Bøhsdalen som holder til i Nittedal.

En av pelsnøstegjengen som ble stappet ned i sekken. Foto: PRIVAT


LES OGSÅ: Samson er død - skal man kondolere?

Mates med sprøyter

Ungene skal nå få vokse opp med kastrert hunnkattmamma, men skal mates med sprøyter.

– Mine tanker går til den stakkars kattemamman som ble fratatt ungene sine. Dersom noen vet eller kjenner til disse kattungene ber jeg om at dere tar kontakt på 97092810, oppfordrer Bøhnsdalen.

Storo Dyreklinikk forteller at det er første gang de har opplevd at folk dumper dyr utenfor dyreklinikken.

Ønsker du å støtte arbeidet til Katter i nød, så er kontoen 1286.41.38924. Eller til Vipps 80936.


LES OGSÅ:

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...