Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Shortsvær også i helgen? Vi har spurt Kristen Gislefoss...

Dette bildet ble tatt onsdag før påske, og ja, det føltes riktig med shorts - på løpetur i hvert fall. Foto: PRIVAT

Heller ingen grunn til å reise langt for å gå på ski, se her filmsnutt fra torsdag av fantastiske forhold i Marka.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 19.03.2016 kl 09:11

NORDRE AKER: Hvordan ser første påskehelgen ut for Oslo, meteorolog Kristen Gislefoss?

– Helgen ser rimelig bra ut for Osloområdet, lørdag og søndag. Kan være en og annen byge fredag ettermiddag eller kveld. Det kan komme både som snø, haggel, eller kanskje regn, sa Gislefoss fredag morgen.

Her kan du også lese hva skiforeningen skriver om skiføret

Snø i varmegrader

Han fortalte videre.

– Det kan til og med snø når det er varmegrader på denne tiden av året. Det fordi det er kaldt i atmosfæren, og nedbøren rekker ikke smelte før den når bakken.

Det blir ikke så varmt som det har vært.

Sjekk også filmsnutt til saken - Kathrine Daniloff har filmet fra fantastiske forhold i Marka torsdag.

BLI MED Å FØLGE DISSE JENTENE MOT EM

Opp på 10-tallet

– Vi kan nok komme opp i 8 - 9, kanskje 10-tallet av varmegrader i skyggen lørdag og søndag, varmest ser det ut til å bli søndag. Men likevel tilløp til kuldegrader natterstid, ifølge den erfarne meteorologen.

Steiner raste ut

Snøsmeltingen er i full gang i Marka. Det førte til at steiner raste ut i skisporet. Nordre Aker Budstikke var i kontakt med Bymiljøetaten fredag ettermiddag. Den hadde ikke fått rapporter om raset, men lovte å komme tilbake til det.

Jon Solsrud i skigruppa i Kjelsås IL hadde ikke hørt om dette fredag. Men han tror det ikke vil skape problemer for klubbmesterskapet 6.april. Han tror også snøen vil holde seg til da.

- Vi håper og tror vi kan ha fine forhold. Forhåpentlig får vi se at prepareringsjobben som ble gjort i vinter gjør at sporene holder seg. Vi hadde ikke slike snøforhold i fjor. I år blir sesongen lenger, sier Solsrud.

Slik så det ut i skisporet ved Linderudkollen fredag. Foto: Privat

Følg Nordre Aker Budstikke på Facebook!

LES OGSÅ:

Meld deg på Nordre Aker Budstikkes nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt gratis nyhetsbrev som kommer rett i innboksen din hver torsdag!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...