Nordre Aker Budstikke

Siktet for drapsforsøk etter påkjørsel

Foto: ILLUSTRASJON/ARKIV NORDRE AKER BUDSTIKKE

Pappaen til gutten som ble kjørt ned natt til lørdag, sier at det er håp om at det kan gå bra. Nå er sjåføren siktet for drapsforsøk.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 20.12.2017 kl 09:53

GREFSEN: – Politiet mener en 24-åring forsøkte å drepe en 18-åring ved å kjøre på ham. Etter påkjørselen skal 24-åringen ha sagt «fuck you» til fornærmede og hans venner, fra VG tirsdag kveld.

Videre at sjåføren skal ha sagt «Sånt skjer når dere står midt i veien» til kameratene, som var med gutten som ble kjørt ned. Mandag ble 24-åringen siktet for drapsforsøk, også ifølge VG tirsdag.

Natt til 16. desember

Det var natt til lørdag 16. desember at en gutt i tenårene ble kjørt ned bakfra i Kapellveien.

Politiet meldte etter hendelsen at den påkjørte blant annet trolig hadde hodeskader. Sjåføren av bilen ble etterlyst, og politiet ba om tips fra krysset Betzy Kjelsbergs vei og Kapellveien, i tidsrommet 01.30-02.00 natt til lørdag. Senere meldte politiet at de trolig hadde fått tak i rett bil, og pågrepet en person.

Bevisstløs

– Vi fikk beskjed om at det ble gjort hjerte- og lungeredning på personen, sa operasjonsleder Line Skott ved Oslo Politidistrikt til Dagbladet natt til lørdag.
Ifølge Oslo Universitetssykehus var tenåringsgutten bevisstløs og alvorlig skadet da han ble hentet av ambulansen.

Hjem til jul

Flere lesere har kontaktet Nordre Aker Budstikke med bekymring for gutten, og lurer på om det går bra med ham.

Avisa har vært i kontakt med faren til gutten. Familien ønsker ikke å stå frem med navn, men kan fortelle følgende:

– Han har moderate hodeskader, og er nå på medisinsk rehab-avdeling ved Ullevål Universitetssykehus. Han er oppegående og vi tror han kan bli helt bra igjen. Er vi heldige, så kommer han hjem til jul, sier pappaen. .

LES OGSÅ: Tirsdag: Fotgjenger ble påkjørt i gangfelt på Kjelsås

Meld deg på nyhetsbrev!

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...