Nordre Aker Budstikke

– Store skader!

Innsatsleder i Oslo bran- og redningsetat, brigadesjef Håvard Bakken, på brannstedet i Kjelsåsveien. Foto: Christian Fredrik Borg

Huset er gammelt og med mange hulerom hvor det kan brenne, sier innsatslederen om hvorfor det tar så lang tid å få slukket brannen i bygget i Kjelsåsveien.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 30.08.2021 kl 21:24

GREFSEN: Brannen i Kjelsåsveien 51 brøt ut i 16.30-tiden mandag ettermiddag. Fortsatt brenner det:

Innsatsleder i Oslo bran- og redningsetat, brigadesjef Håvard Bakken, sier til Nordre Aker Budstikke like før klokken 20.30:

Brannvesenet jobber i 20-tiden fortsatt på stedet med store styrker. Foto: Christian Fredrik Borg

– Brannen er ikke meldt slukket, men det brenner mindre enn tidligere i kveld. Vi kommer til å jobbe her i mange, timer fremover. Så er det politiet som vil jobbe videre med å finne eventuell årsak til brannen, når alt er slukket.

Han fortsetter:


– Dette er et eldre hus med mange ombygninger, og med mange hulerom hvor det kan brenne. Derfor tar det lang tid. Det ser ut til at resten av taket skal holde, men det har rast deler av det.

Brannmannskaper i arbeid på taket. Foto: Christian Fredrik Borg

Han forteller videre at evakueringen gikk bra, og de som har hatt behov for det er ivaretatt av helse. I skrivende stund bæres også gjenstander ut av bygningen:

Brannvesenet jobber i 20-tiden fortsatt på stedet med store styrker. Foto: Christian Fredrik Borg

– Det er så store skader i huset, også med røyk og vann, så vi bærer ut det vi kan så de som bor her kan få beholde så mange som mulig av eiendelene sine. Det er store skader i hele bygget, men først og frem i øverste del av bygget.


Brannvesenet jobber i 20-tiden fortsatt på stedet med store styrker. Foto: Christian Fredrik Borg

Nyhetsbrev:

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...