Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Siste ord i tennishallsaken var ikke sagt...

Over de nederste tennisbanene på Disenjordet, ønsker Grefsen Tennisklubb å bygge permanent hall. Foto: ARKIV NORDRE AKER BUDSTIKKE

Nå vil Fylkesmannen ha en ny gjennomgang av saken.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 07.01.2017 kl 10:59

DISEN: Nordre Aker Budstikke er kjent med brev til Plan- og bygningsetaten - fra Fylkesmannen - datert 5. januar.

Ny gjennomgang

Der står det at Fylkesmannen vil ha en ny gjennomgang av klagesaken fra motstanderne til ny permanent tennishall på Disenjordet. Tennishallen er ønsket av Grefsen Tennisklubb, som per i dag har innebaner om høst, vinter og vår, da tennisboble blir blåst opp over de øverste banene på Disenjordet.

LES OGSÅ: Kommunen gir bort Disenjordet til private

Den nye planlagte permanente hallen skal plasseres over de nederste banene på Disenjordet.

Dispensasjon

En byggesak som har fått dispensasjon - og ikke reell reguleringsbehandling. Noe motstanderne klagde inn for bystyret før jul i fjor, gjennom innbyggerinitiativ. Men som bystyret avviste - bortsett fra Rødt - les hele saken her.

Kan bli omgjort

I brevet fra Fylkesmannen står det blant annet følgende.

– Saken vil bli vurdert i sammenhengmed klage over rammetillatelse oversendt av Oslo kommune 7. noveber 2016. Det varsles med dette at dispensasjonsvedtaket kan bli omgjort.

Les også:

Meld deg på Nordre Aker Budstikkes nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt gratis nyhetsbrev som kommer rett i innboksen din hver torsdag!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...