Nordre Aker Budstikke

Sjekk denne kakerekorden!

Harpa, Jenny, Marte og Marte med resultatet av fire timers kakesalg. Foto: PRIVAT

I fjor bakte venninnene fra Nordberg kaker og solgte til inntekt for TV-aksjonen. Det gå over 10.000 kroner til Røde Kors. Søndag gjentok de suksessen og fikk inn enda mer!

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

NORDBERG: Søndag går TV-aksjonen på NRK. I år er det UNICEF som får inntektene fra den nasjonale dugnaden. Pengene skal brukes på sikre skolegang til barn i krigs- og katastroferammede områder.

De siste årene har fire venninner fra Nordberg stilt opp og samlet inn penger. I fjor var kakene de hadde bakt så populære, at de kunne levere inn 10.300 kroner til innsamlingssentralen i kirkestua på Nordberg.

– Er dere gode på å bake? spurte vi i fjor.

– He, he. Ja tydeligvis. Siden det var så mange som ville kjøpe. Folk ga også litt ekstra til saken. Flere satte seg også ned her inne, sa Marte Anmarkrud den gangen.

Da var de klare på at de ville delta også neste gang. Og det løftet holdt jentene, som nå går i niendeklasse på Nordberg skole.


Fra klokken 12 til 16 søndag sto Jenny Emhjellen Haaland, Marte Anmarkrud, Marte Mollatt Wirstad og Harpa Dögg Lindal Rafnsdottir med egenlaget kafé og solgte kaker, kaffe, pølser og kakao.

Og resultatet ble enda bedre enn i fjor! I løpet av fire timer fikk de inn imponerende 11.077 kroner.

– Det gir en god følelse å gjøre dette. Og så er det fint å kunne hjelpe de som trenger det! sa jentene til lokalavisen i fjor.

HAR DU SAMLET INN PENGER TIL TV-AKSJOEN? SEND INN DINE BILDER FRA INNSAMLINGSAKSJONEN - TIPS@NAB.NO

Les også: Selv om vi har egne problemer og utfordringer, betyr ikke det at vi ikke også kan hjelpe andre som har enda større utfordringer

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...