Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

– Sjokkert over at voksne mennesker kan opptre så ubetenksomt!

Foto: PRIVAT

Debatten om fotgjengere i løypa eller ikke, er virkelig en het potet. - Jeg mener at vi må tenke flerbruk av friluftsanleggene våre, men dette er å ha "hue under armen", mener Steinar Saghaug, styreleder i Friluftsrådenes Landsforbund.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 29.01.2015 kl 22:13

MARKA: – Jeg så dette i en av de mest brukte lysløypene i Marka i dag. Jeg ble sjokkert over at voksne mennesker kan opptre så "ubetenksomt"!, sier Steinar Saghaug, som også tok bilde av fotgjengerne med alle hundene.

– Jeg var et godt stykke unna, og tenkte at jeg skulle gå etter. Men ønsket jo ikke å opptre som løypepoliti heller. Det er noe jeg ikke har bare gode erfaringer med, sier Saghaug, styreleder i Friluftsrådenes Landsforbund og har tidligere vært leder i Østmarkas Venner.

Flerbruk, men...

Han er for flerbruk av Marka, men synes at dette er i overkant.

– Jeg mener at vi må tenke flerbruk av friluftsanleggene våre, men dette er å ha "hue under armen", sier Saghaug.

Les også: Hva mener Carl Otto Løvenskiold om løypedebatten - han som eier mesteparten av Oslomarka.

– Skam dere

Nordre Aker Budstikke videreformidlet for kort tid siden blogginnlegget til Sindre Wiig Nordby. Han mener fotgjengere ikke har noe som helst å gjøre i løypene, og at de burde skamme seg, som "gir faen". Les hele saken her.

– Jo, det er lov

Kommunen derimot, mener at det er helt legitimt å være fotgjenger i løypene, men mellom de klassiske sporene, i skøytetraseen - les hele saken her.

«Nye» Nordre Aker Budstikke

I 2015 er Nordre Aker Budstikke relansert som ny, ren nettavis på nab.no.

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt nye, gratis nyhetsbrev!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...