Nordre Aker Budstikke

Skianlegget blir bare bedre og bedre

Garderoben ligger i kjelleren på markastua ved Linderudkollenm mot Kapteinsputten. Her er det lagt et nytt utegulv i farget betong, og det er satt inn nye dører og vinduer. Fra venstre prosjektleder Daniel Lyngholm Jacobsen i Bymiljøetaten, daglig leder av Kjelsås Langrenn Eva Aasebø og seksjonssjef Trond Enkerud i Bymiljøetaten. Foto: SVEIN OLAV BØ

Nå kan du spasere inn i garderoben etter noen svette skirunder, kanskje ta deg en dusj, og skifte der. Se bilder fra innsiden lenger ned i saken.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 10.10.2017 kl 07:55

LINDERUDKOLLEN: Det skjer ting i Linderudkollen skianlegg. Siste ut er kliss nye garderober med dusjer.

Strøkne

Svein Olav Bø - i Kjelsås Langrenn - forteller.

- Det nye garderobeanlegget i kjelleren på Markastua er så godt som ferdigstillet. Strøkne garderober og dette blir et veldig bra tilbud til brukere av anlegget. I tillegg er også på plass et eget tinerom til slanger som har blitt dypfryst under produksjonen av kunstsnø. Vi slipper således nå å kjøre slike slanger ned til Varmestua for tining, forteller Bø.

Kliss nytt, i tilknytning til skianlegget. Fra venstre prosjektleder Daniel Lyngholm Jacobsen i Bymiljøetaten, seksjonssjef Trond Enkerud i Bymiljøetaten og daglig leder av Kjelsås Langrenn Eva Aasebø. Foto: SVEIN OLAV BØ

LES OGSÅ: Høyrisiko svartelistede planter fulgte med i jorden til skianlegget

Jente- og guttegarderobe

Nylig var Bymiljøetaten og leder av Kjesås Langrenn Eva Aasebø på befaring.

Det er to garderober med dusjmuligheter, enn jente- og en guttegarderobe.

Nye garderober i kollen - prosjektleder Daniel Lyngholm Jacobsen og seksjonssjef Trond Enkerud i Bymiljøetaten og daglig leder av Kjelsås Langrenn Eva Aasebø.
  Foto: SVEIN OLAV BØ

LES OGSÅ: Den frekke «takleggeren» ødela først deler av taket til Tore (86), før han så tilbød seg å reparere det, for mange tusen kroner

Rennhuset

Ellers er det en mindre gla'nyhet at rennhuset blir forsinket.

- Oppstart av rennhus er utsatt til 2018. Det blir en brakkeløsning også for kommende sesong, sier Bø.

Så da er det bare å vente på snøen, villsnø eller tamsnø.

LES OGSÅ:

Meld deg på nyhetsbrev!

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...