Nordre Aker Budstikke

Skifantastene har startet sesongen

Ylva og hunden Sille har gått sesongens første skitur mellom Kjelsås og Sandermosen. Foto: Kristin Tufte Haga

Ylva gikk tur-retur Kjelsås-Sandermosen mandag formiddag, og Bymiljøetaten har begynt å pakke traseen fra Sognsvann.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 11.11.2019 kl 14:19

NORDRE AKER: Snøværet mandag morgen har ikke bare skapt trafikkaos: Nedbøren som nå legger seg hvit og fin på bakken, sammen med det som kom på fredag, er nok til at skiene kan tas i bruk!

På Kjelsås traff vi på Ylva, som sammen med hunden Sille, har vært sesongens første kvinne tur-retur Sandermosen. Hun har mandag formiddag tråkket opp spor mellom Kjelsås og Sandermosen, kunne hun fortelle.

Bymljøetaten pakker snø med scooter mellom Sognsvann, Ullevålseter og Frognerseteren. Men bruk grusski, oppfordres det fra marka. Foto: Roar Grønvold

Også Bymiljøetaten er i gang med å gjøre det klart for skiløpere. Roar Grønvold i Bymiljøetaten forteller til Nordre Aker Budstikke at det nå er pakket med scooter på øst- og vestsiden av Sognsvann, til Ullevålseter og Frognerseteren. Det er foreløpig ikke satt spor.

Og det er observert mange på ski i Nordmarka allerede, får vi opplyst.


Så da er det ikke lenger noe å vente på, dersom du vil ut i løypa. Men det er nok lurt å velge et skipar som tåler litt grus.

Vi ønsker god tur, og send oss gjerne et bilde og en rapport dersom du prøver deg: tips@nab.no!

LES OGSÅ: Idrettslagene klare for å produsere snå i anleggene

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...