ANNONSE
ANNONSE
Nordre Aker Budstikke

Slik påvirker smittesituasjonen eksamen ved UiO

Universitetet i Oslo ber studenter og ansatte holde seg hjemme dersom de er syke, samt teste seg dersom de har koronasymptomer. Foto: Terje Pedersen/NTB

Universitetet i Oslo er beredt til å tilpasse virksomheten til smittesituasjonen. Av høstens eksamener vil omkring 15 prosent bli gjennomført på vanlig måte.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 30.11.2021 kl 17:16

ANNONSE
ANNONSE
ANNONSE

BLINDERN: 85 prosent av eksamenene ved universitetet skal gjennomføres som hjemme- eller mappeeksamener, eventuelt som semesteroppgaver, melder Universitetet i Oslo (UiO) selv.

Universitetet opplyser videre at de har planlagt for en usikker smittesituasjon. De beholder blant annet smitteverntiltakene i eksamenslokalene i Silurveien, der kun halvparten av plassene i salene skal brukes. Det skal også være minst en meters avstand mellom kandidatene under eksamen.

Videre ber universitetet syke studenter og ansatte om å holde seg hjemme og teste seg ved symptomer.

– Når det gjelder fysisk tilstedeværelse, er det opp til den enkelte leder i dialog med den ansatte å vurdere dette. Samtidig må enhetene selv vurdere om det skal anbefales munnbind der det ikke er mulig å opprettholde tilstrekkelig avstand, opplyser UiO.

(©NTB)

ANNONSE

Nyhetsbrev:

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

ANNONSE
ANNONSE
ANNONSE