Nordre Aker Budstikke
Annonse: Amfi Ullevaal

Slik tar du best vare på sykkelen din

SYKKELEKSPERTENE: Butikksjef Mona Hallingrød viser frem den råeste sykkelen akkurat nå – Specialized S-Works Tarmac Disc SL6 Foto: Janina Lauritsen

Sykkelsesongen er i gang og sportsentusiastene hos Milsluker'n har tipsene til hvordan du tar best vare på sykkelen.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 05.04.2018 kl 14:19

AMFI ULLEVAAL: Vinteren er over og Milsluker'n bygger om butikken for sommeren. 16. og 17. april kommer syklene for fullt i butikken.

Milsluker'n følger hele tiden utviklingen på utstyrsfronten og tilbyr det nyeste og råeste utstyret til enhver tid. De har sykler for entusiastene - de som ønsker en sykkel til trening og konkurranse. De tilbyr racersykler, hardtail, fulldempere, sykkelkross, el-sykler til stibruk, hybrider og juniorsykler.

De fører merkene Scott, Specialized, Bianchi og Gekko.

Gi sykkelen ordentlig stell

Deres kunnskapsrike sjef for sykkelverkstedet, Kjell Magnus Olsen, vet det som er verdt å vite om sykkel, fra A til Å. Her er hans råd til hvordan du best tar vare på sykkelen din:

  • Vask sykkelen og spesielt drivverk. Bruk spesialmidler for sykkel til dette, ikke white spirit eller annet som tørker ut kjedet. Rent drivverk skaper mindre slitasje.

  • Smør kun kjedet med olje, ikke tannhjulene. NB! Hold oljen unna bremseskiver og -klosser.
  • Bruk egnet olje tilpasset forholdene, enten det er tørt eller vått.

I butikken finner du alt av utstyr og verktøy for vedlikehold av din sykkel.

- Hvor ofte anbefales service på sykkelen?

- Alle bør ta en sjekk av sykkelen ved inngang til ny sesong. Den som sykler mye kan gjerne ta et par sjekker i løpet av sesongen. Smuss sniker seg inn i girstrømpene og årlig skifte av wire og strømpe må til for myk og presis giring, sier Olsen og fortsetter:


- Service på demper må gjøres årlig. Følger du denne anbefalingen, blir demperen så god som ny. Er man for sent ute, forringes demperen - eller den kan ødelegges totalt.

Milsluker'n utfører kun service på Rock Shox og Fox.

SYKKELEKSPERT: Sjef for sykkelverkstedet, Kjell Magnus Olsen, vet det som er verdt å vite om sykkel. Foto: Milsluker'n

Tilbyr sykkeltilpasning

Med en optimalisert sittestilling på sykkelen forebygger du skader, oppnår mer komfort, sparer energi og får mer krutt i hvert eneste tråkk. Milslukern tilbyr BG-Fit sykkeltilpasning.

Med en BG-Fit får du tilpasset og optimalisert sittestillingen etter din kropp. Det er sykkelen som skal tilpasses deg og ikke omvendt!


Testen blir gjennomført av en utdannet tekniker med spesialverktøy. Målsetningen med testen er at du skal sitte mer komfortabelt og at du er i stand til å sykle lenger og raskere. Vi er alle forskjellige når det kommer til høyde, kroppsform, fleksibilitet og styrke. Små justeringer i sittestillingen kan fort gjøre den store forskjellen når det kommer til komfort og skadeforebygging.

I april tilbyr Milsluker'n halv pris på sykkeltilpasning ved kjøp av sykkel.

Ta turen innom Milsluker'n for en hyggelig sykkelprat!

TILPASNING: Milsluker'n tilbyr BG-Fit-sykkeltilpasning (Karine Røstad og Morten Simonsen) Foto: Milsluker'n

Les mer på Milslukern.no!


GÅ TIL AMFI ULLEVAALS NETTSIDER!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...