Nordre Aker Budstikke

Sliten enebolig gikk seks millioner over takst

Denne eiendommen i Revefaret gikk ikke mindre enn seks millioner over prisantydning. Foto: KRISTIN TUFTE HAGA

I Revefaret på Kjelsås i Oslo ble det mandag solgt et gammelt hus, eiendommen gikk for nesten 17 millioner.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 03.11.2015 kl 11:43

GREFSEN/KJELSÅS: «Eldre enebolig med anneks og dobbelgarasje. Stor og solrik tomt med utviklingspotensiale», sto det i prospektet eiendomsmegler Krogsveen har utarbeidet, for eiendommen i Revefaret 3.

LES OGSÅ: Bydelen ønsket flyktningleir i Maridalen

Prisantydning 10,8 millioner

Prisantydning var 10,8 millioner kroner. Da budrundene var over, var høyeste bud og salgspris hele 16,8 millioner kroner – hele seks millioner over prisantydning og verditakst.

Ut fra bildene er boligens interiør noe "slitent". Så står det da også at det «må påberegnes oppussing for å nå dagens standard».

HER GÅR DET OGSÅ UNNA: Dette rekkehuset satte Obos-rekord: Du vil ikke tro hva det ble solgt for!

1,5 mål tomt

Huset er bygget i 1934 og har bruksareal på 136 kvadratmeter (primærrom 119 kvadratmeter), i henhold til prospektet. Det gir en kvadratmeterpris på 126.000 kroner.

Tomten, på i overkant av 1,5 mål, har ifølge megler potensiale for utbygging, noe som kanskje kan forklare den høye salgssummen.

Eiendommen ble annonsert med flott beliggenhet – i rolig og trafikkstille gate i meget barnevennlige omgivelser.

Prisvekst på 8,5 prosent

Krogsveen betegner markedet i Nordre Aker som et godt fungerende boligmarked, med kresne boligkjøpere, særlig når det gjelder beliggenhet. Og at boligene stort sett blir raskt solgt til rundt prisantydning.


Megler Glenn Salomonsen i Krogsveen forteller at prisveksten generelt i Nordre Aker har vært nesten 10 prosent.

– Den har vært på 8,5 prosent for de 12 siste månedene. Vi opplever en høy etterspørsel særlig når det gjelder familieboliger, sier Salomonsen.

Følg Nordre Aker Budstikke på Facebook!

At prisnivået i Nordre Aker er høyt, viser disse boligene som er solgt langt over takst i år:

Nye Nordre Aker Budstikke

I 2015 er Nordre Aker Budstikke relansert som ny, ren nettavis på nab.no.


Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt nye, gratis nyhetsbrev!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

LES OGSÅ:

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...