Nordre Aker Budstikke

Kjøres til barnevernet:

«Smågutter» truet mindreårige og foreldrene deres

Flere politipatruljer ble satt på oppdraget ved Kjelsås lørdag kveld. Foto: Nordre Aker Budstikke

Politiet har funnet de mistenkte og flere skrutrekkere etter hendelsen.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 22.05.2021 kl 19:55

KJELSÅS: Det var i 17.45-tiden lørdag kveld politiet ble varslet om hendelsen på Kjelsås. Til Nordre Aker Budstikke opplyste politiet at fire personer hadde vært involvert i en krangel utendørs ved Kjelsås trikkestasjon. Én skrutrekker skal ha blitt brukt til å true med.

– Det viser seg at dette er fire mindreårige gutter som har kranglet med noen andre mindreårige. Dette skal foreldrene ha fått vite, og de skal ha kommet til. De fire mindreårige guttene viste frem skrutrekker på nytt og løp, oppdaterer Sven Christian Lie, operasjonsleder i Oslo-politiet, i 19.30-tiden.

Ingen personer er fysisk skadet etter hendelsen, opplyser politiet.

De involverte både er tilreisende og hjemmehørende i området. De fire guttene er «smågutter», ifølge operasjonslederen.

Fant flere skrutrekkere

Politiet fikk kort tid etter krangelen kontroll på én person ved Brekkedammen. Senere ble de tre andre også pågrepet. Ifølge politiet skal de ha løpt nedover mot Teknisk museum. Det er også gjort funn av flere skrutrekkere i området.

– De kommer til å få en samtale med barnevernet og blir kjørt til barnevernsvakta nå, opplyser Lie.

Operasjonsleder Lie kjenner ikke til om de involverte er kjent for politiet fra tidligere.

Politiet har også vært i kontakt med foreldrene som kom til krangelen.


– Vil det få noen konsekvenser for dem og den parten?

– De har ikke gjort noe galt, svarer Lie.

Nyhetsbrev:

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...