Nordre Aker Budstikke

Snart åpner det her igjen

Tidligere Flamingo, nå er ny drifter klar til å overta. Foto: KARL ANDREAS KJELSTRUP

Full oppussing i de tidligere Flamingo-lokalene - alt skal bli nytt.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 17.10.2017 kl 21:26

GREFSEN: Det foregår oppussing i lokalene til tidligere Flamingo.

Flamingo som bråstengte i våres, etter mange år som lokal pub og skjenkested i området.

LES OGSÅ: For oss kommer du alltid til å være Flammen på Platten!

August

Men allerede i august satser ny drifter på å åpne i nyoppussede lokaler på Grefsenplatået, det skal bli helt nytt i de tidligere Flamingo-lokalene.

– Det blir godt drikke - og god mat. Det er litt tidlig å fortelle om alt, men vi satser på alle rettigheter og et bredt mattilbud. Fra vanlige middagsretter til kebab. Blant annet skal vi også tilby ekte italiensk pizza, forteller gårdeier og en av drifterne Bashir, og at den andre drifteren, Farshad, tidligere har driftet kafé i nord, i Harstad.


LES OGSÅ: Denne livsviktige regla bør du lære deg!

Mer å velge mellom

Nå satser han på servering på Grefsenplatået. Og selv om det i mai åpnet nye pub på Grefsenplatået, rett oppe i gaten, så er vel ikke det noe problem.

– Folk må jo selv velge hvor de vil spise og drikke!

LES OGSÅ: Denne livsviktige regla bør du lære deg!

LES OGSÅ:

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...