Nordre Aker Budstikke

Snart blir det ganske annerledes her

Her blir det store endringer i uteområdet i løpet av sommeren og før skolestart. Foto: KRISTIN TUFTE HAGA

Kjelsås skole har vært der, Grefsen skole, og Bjølsen. Nå har disse byggene gjort jobben.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 28.06.2017 kl 16:27

KJELSÅS: De brune paviljongene ble i sin tid satt opp for å ta imot elever fra Kjelsås Skole, som ble stengt under rehabilitering og utbygging fra høsten 2010.

Etter at kjelsåselevene kunne flytte tilbake til kliss ny skole, høsten 2012, var det grefsenelevene som flyttet inn ved Engebråten.

Grefsen skole har også blitt bygget ut og rehabilitert, og sto ferdig oppusset til skolestart høsten 2014.

Så flyttet bjølsenelevene inn, men nå er også Bjølsen skole ferdig rehabilitert fra høsten 2017.

Noen blir nok lei seg for at lekeplassen forsvinner. Foto: KRISTIN TUFTE HAGA

Fjernes

Marit Thorsen, kommunikasjonsdirektør i Undervisningsbygg, forteller at to av paviljongene fjernes i sommer.

– Den ene av de to eldste paviljongen som er brune, skal flyttes til Toppåsen skole som jo nylig hadde en omfattende brann, og trenger lokaler. Den andre brune paviljongen skal demonteres og fjernes. Levetiden er over, forteller Thorsen, og legger til at oppgraderingstiltak vil bli gjennomført på paviljongen som skal til Toppåsen.

Makeover her, og bort med de brune paviljongene. Foto: KRISTIN TUFTE HAGA

De grå blir der

De gjenstående to grå paviljongene skal bli igjen på Engebråten.


– Uteområdet skal oppgraderes og blant annet skal benker plasseres ut. Oppgraderingen omfatter også arealene hvor paviljongene har stått, slik at hele uteområdet vil fremstå som nytt og flott, sier Thorsen.

LES OGSÅ:

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...