Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Anette selger «livsfarlig» sofa:

– Sofaen tar livet av mannen min

SELGES: Nylig la Anette Bøen ut denne sofaen til salgs, men den er ikke solgt ennå. Hun kan likevel komem høytpå lista over årets morsomste finn-annonse.

– Det sies at stillesitting er den nye folkesykdommen. At sofaen er farligere enn juleribba. I så fall er sofaen vår som sprøstekt svor på juleaften, skriver Anette Bøen i et forsøk på å selge familiens sofa.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

OSLO: Et av årets morsomste finn.no-annonser så langt, ble nylig lagt ut. Anette Bøen vil nå selge sofaen, som hun og mannen har hatt i syv år. Nordre Aker Budstikke har vært i kontakt med Anette søndag, og har fått gjengi teksten:

TIPS NORDRE AKER BUDSTIKKE!

Hver ettermiddag

«Så og si hver ettermiddag i snart sju år har denne forlokkende sirenen av en sofa lokket min mann på rygg. Og det tar livet av han.

676.000 europeere dør hvert år som følge av fysisk inaktivitet. Nyere forskning viser at uansett hvor sprek du er, skal du aldri sitte mer enn 55 minutter av gangen uten å stå opp. Og at muskulaturen må stimuleres 4-5 minutter hver time for å eliminere den negative effekten av inaktiv muskulatur.

Men vår sofa er som ei moderne, urban hulder som drar oss ned i avgrunnen. Når du først har lagt deg tilrette, kommer du deg ingen vei. De myke putene, den utsøkte liggevinkelen, den romslige plassen og den himmelske følelsen av nytelse du får i denne sofaen, overgår alt annet.

Men vår sofa er som ei moderne, urban hulder som drar oss ned i avgrunnen

LES OGSÅ: Innbruddstyven ble bitt i foten

Håpet å slite i stykker

Jeg hadde håpet at vi skulle slite sofaen i stykker etter all bruken. Men den gang ei. Sofaen er like slitesterk som englenes harpestrenger. Jeg hadde håpet at tacosausen fra våre mange fredagsmiddager i sofaen skulle lage uhelbredelige flekker. Men nei da, sofastoffets vannavstøtende fortreffelighet og impregnering overvinner alt.

Selv rødvinsøl har forsvunnet uten at man ser spor etter det. Og det til tross for det lyse, delikatet utseende.

Sofaen eller meg!

Nå har jeg stilt mannen min et ultimatum; sofaen eller meg. Og velger han sofaen, er den mitt eneste krav i skillsmissen. Valget falt på meg, og nå kan den komfortable djevelskapen bli din.»

Likevel er sofaen foreløpig ikke solgt, ifølge selgere.

– Bare å ta kontakt hvis du har lyst på sofaen, oppfordrer Anette.

Les også:

«Nye» Nordre Aker Budstikke

I 2015 er Nordre Aker Budstikke relansert som ny, ren nettavis på nab.no.

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt nye, gratis nyhetsbrev!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...