Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Søker etter innbruddstyv på sykkel med gult setetrekk

Politiet søker tirsdag etter innbruddstyven. Foto: KARL ANDREAS KJELSTRUP (ILLUSTRASJONSFOTO)

En kvinne overrasket tirsdag kveld en innbruddstyv inne i hjemmet sitt på Grefsen.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 05.04.2016 kl 21:42

GREFSEN: Kvinnen kom hjem til boligen sin, et stykke opp i Kapellveien, og fant innbruddstyven inne i huset. Det var verbal kontakt mellom de to, før innbruddstyven stakk av gjennom et knust vindu.

Mørke klær og skulderveske

– Han løp fra stedet, og vi har fått bekreftet at han har fått med seg noe verdisaker fra boligen, sier operasjonsleder Vidar Pedersen i Osloplitiet til Nordre Aker Budstikke.

Kvinnen meldte fra om innbruddet like før klokken 21 tirsdag kveld.

Mannen beskrives som trolig etnisk norsk, han snakket godt norsk, hadde mørke klær og mørkt hår. Han bar også på en skulderveske.

LES OGSÅ: Fortetting på nedre Grefsen: Står småhusplanen eller kommuneplanen sterkest?

Syklet mot Morellbakken

– Han stakk av i retning Morellbakken skole, på en sykkel med gult setetrekk. Det kan være interessant informasjon hvis noen finner sykkelen, sier Pedersen.

Politet har i 21.30-tiden stort trykk på søket i et vidt området rundt boligen der innbruddstyven tok seg inn.

Politiet har ivaretatt kvinnen som overrasket innbruddstyven, og det utføres åsstedsundersøkelser på stedet for å sikre spor etter gjerningsmannen, opplyser operasjonslederen.

LES OGSÅ: Derfor havnet den førerløse bilen i grøfta

LES OGSÅ:

Meld deg på Nordre Aker Budstikkes nyhetsbrev!

" target="_blank">Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt gratis nyhetsbrev som kommer rett i innboksen din hver torsdag!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...