Nordre Aker Budstikke

Solgt 5,5 millioner over prisantydning

Kongleveien 30 ble solgt for 25,3 millioner kroner mandag. (NORDRE AKER BUDSTIKKE)

Det var privatpersoner som ville sikre seg den hele tomannsboligen på Nordberg.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 17.10.2017 kl 15:27

NORDBERG: Den horisontaldelte tomannsboligen fra 1934, i Kongelveien 30 på Nordberg, ble solgt mandag. Det er Finansavisen som omtaler salget, gjengitt av Dagbladet.

Prisantydningen var på hele 19,8 millioner kroner, og det første budet var, i følge Finansavisen, på hele 21 millioner. Men prisen skulle enda et stykke opp før tre budgivere var blitt til én.

Salgssum endte dermed på 25,3 millioner kroner – 5,5 millioner over prisantydningen.

– Har dere gjort noen liknende salg nylig?

– Nei, ikke i det siste. Vi hadde et par eiendommer som gikk mye over prisantydning på Tåsen i fjor, men da var markedet et helt annet, sier eiendomsmegler Cecilie Frøshaug i Privatmegleren Scenario, til Finansavisen.


LES OGSÅ: Solgt 5 millioner over prisantydning på Tåsen

LES OGSÅ: Banket på døra med 10 millioner kroner

Ikke utvikler

Annonsen på Finn.no viser at boligen er på i overkant av 300 kvadratmeter, og med en 1,128 kvadratmeter stor tomt. Eiendommen ligger høyt og har panoramautsikt over byen. Huset har ifølge prospektet to integrerte garasjer.

«Boligen er egnet for generasjonsbolig, men kan enkelt også gjøres om til enmannsbolig. 2. etasje kan eventuelt også seksjoneres ut,» står det i prospektet. Ut fra bildene å dømme har deler av huset oppussingsbehov for å tilfredstille dagens standard.

Å utvikle tomten til flere boenheter er imidlertid ikke mulig. Det foreligger ifølge Finansavisen en byggegrense i området, som ikke tillater flere boliger på tomten.


LES OGSÅ: Lager dokumentar om «hemmelige boligsalg»: Selger krevde 7,6 mill. fra megler på Nordberg

LES OGSÅ:

Meld deg på nyhetsbrev!

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...