Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Solgt flere millioner over prisantydning

Megler Magne Værnes i Eie Eiendomsmegling forteller om en halvpart av tomannsbolig i Arildsvei som virkelig gitt unna. Foto: EIE EIENDOMSMEGLING

Denne halvparten av en tomannsbolig gikk unna mandag, nesten tre millioner over takst og prisantydning.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 18.04.2016 kl 21:17

KJELSÅS/GREFSEN: – Solrikt og usjenert. Flott beliggende i enden av blindvei på Kjelsås. Det er lite biltrafikk i gaten og det er kun et par minutters gange til holdeplass for buss og for trikk, står det i prospeket for halvparten av tomannsboligen i Arilds vei.

LES OGSÅ: Her sitter mannen som ubeskjedent sier han har dratt opp hundretusenvis av norske kvinner og menn fra sofaen

Nesten tre millioner over

Prisantydning og verditakst var 8,2 millioner kroner. Men da budrunden var slutt, endte høyeste bud på hele 11.075.000 kroner.

Foto: EIE EIENDOMSMEGLING

Fire soverom

I første etasje er det gang, kjøkken og stue. I andre etasje er det gang, bad og fire soverom. Boligen har også loftstue.

Primærrom for boligen er på til sammen 185 kvadratmeter.

Det er også garasje til én bil.

LES OGSÅ: På denne tomten ønsker de å bygge 40.000 kvadratmeter bolig over 17 etasjer

Foto: EIE EIENDOMSMEGLING

Mange på liste

Eiendomsmegler Magne Værnes i Eie Eiendomsmegling, forteller at det var over seksti på listen da visningene var over. Og mange var med fra start i budrunden.

– Dette er et populært område, i foten av Grefsenkollen. Samt at det er flytting innen området – altså at folk bor her, men ønsker kanskje noe større – det vi kaller lokalt flyttemønster. I tillegg er det generelt få av denne typen eiendommer ute på markedet, sier Værnes.

Foto: EIE EIENDOMSMEGLING

Enkel standard

Som legger til at boligen heller ikke var spesielt stylet opp før visning.

– Boligen har en forholdsvis enkel standard, men ligger som nevnt i et populært og bra område, avslutter Værnes, som har hatt en lang budrunde og dag på jobben.

Følg Nordre Aker Budstikke på Facebook!

MER BOLIG I NORDRE AKER:

LES OGSÅ:

Meld deg på Nordre Aker Budstikkes nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt gratis nyhetsbrev som kommer rett i innboksen din hver torsdag!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...