Nordre Aker Budstikke

Sølvi traff navneblink - se hva skøytebanen skal hete!

Hun fant navn på skøytebanen på Storo. Torsdag kveld blir Sølvi hedret.

Senterleder Unni Merethe Aasgaard (t.v) gratulerer Sølvi Byfuglien Johansen med navnet. Foto: Foto: Fredrik Eckhoff

Hun var ikke den eneste som foreslo «Storoisen» som navn på skøytebanen på Storo Storsenter, men hun var først!

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 17.01.2014 kl 09:31

STORO: Da Storo Storsenter og Nordre Aker Budstikke utlyste navnekonkurranse for skøytebanen på Storo før jul, ante vi ikke at responsen skulle bli så enorm! Hele 126 forslag kom inn, og fem av forslagene var noe så enkelt som Storoisen, noe som juryen falt for.

Og ettersom Sølvi Byfuglien Johansen, som bor bare et steinkast unna skøytebanen, var først ute, gikk hun av med seieren. Premien er et gavekort på 1000 kroner på senteret og navnet på en plakett som nå er satt opp.

Premie og plakett

- Den kommer til å stå der til evig tid, sier senterleder Unni Merethe Aasgaard. Som medlem av juryen sammen med Knut «Kuppern» Johansen, dansekjendis Christer Tornell og undertegnede lokalavisredaktør, vektlegger Aasgaard at Storo er en del av navnet.

- Dermed blir den ikke forvekslet med andre skøytebaner i nærheten, sier hun.


Konkurransevinneren sier at hun selv ikke har prøvd seg på isen, men at hun har stor glede av å se på aktiviteten der.

- Det er morsomt å se at den blir flittig brukt. Spesielt er det artig å se småbarna på skøyter, sier Johansen.

- Og gavekortet på 1000 kroner kommer godt med?

- Ja, jeg har allerede vært på salg, smiler vinneren.

Les også: Når storsenteret redder skøytesesongen

Forbedringer i år

Senterleder Aasgaard er stolt av den lille skøytebanen, som ble lagd i fjor vinter, men som har fått flere oppgraderinger i år. En liten traktor som lager knallis er kjøpt inn.

- Her preparerer vi isen hver eneste dag frem til påske, sier Aasgaard.

- Og husk at hver eneste lørdag mellom klokken 12 og 14 er det gratis instruksjon fra trenere i Oslo skøiteklubb, minner Aasgaard om.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...